ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ομορφιά, υγεία και ευεξία στο Athens Beverly Hills Medical Group: 360° προσέγγιση για όλους

Ομορφιά, υγεία και ευεξία στο Athens Beverly Hills Medical Group: 360° προσέγγιση για όλους

Για τη 360° προσέγγιση των ζητημάτων ομορφιάς που ενσωματώνει στη φιλοσοφία του το Athens Beverly Hills Medical Group, μίλησε στο CNN Greece ο Δρ Αθανάσιος Αθανασίου, πλαστικός χειρουργός που είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του χώρου αυτού.

Η ομορφιά και η υγεία μας είναι αλληλένδετες, όπως, κατά συνέπεια και η ευεξία μας, τονίζει ο Δρ Αθανασίου στη συνέντευξη προς τη δημοσιογράφο Σοφία Μαυραντζά. Παράλληλα επισήμανε πως, πρωτίστως, είναι σημαντικό το να μπορούμε να δίνουμε σε κάθε άνθρωπο, άντρα και γυναίκα, τη δυνατότητα να αισθάνεται καλά με το σώμα του. Σήμερα, εξάλλου, επισημαίνει ο Δρ Αθανασίου, τα αισθητική πρότυπα της εποχής μιλούν για «κανονικά» σώματα, αποφεύγοντας ακραίες καταστάσεις.

Αυτή τη στιγμή εξελίσσεται ραγδαία η ιατρική τεχνολογία και ειδικά στην πλαστική χειρουργική γίνεται πολύ οικολογική, για παράδειγμα με τη χρήση βλαστοκυττάρων, στο πλαίσιο της αναγεννητικής ιατρικής, τόνισε ακόμα ο ίδιος.

«Η μεγάλη μας καινοτομία τώρα είναι το 360°», υπογραμμίζει ο Δρ Αθανασίου, εξηγώντας πως η σωστή αντιμετώπιση κάθε ζητήματος πρέπει να είναι ολιστική, με διατροφή, άσκηση, ορμονική ισορροπία και ό,τι άλλο χρειάζεται επιμέλεια, πριν ή παράλληλα με την πιθανή επέμβαση στην εμφάνιση. «Δεν αρκεί μόνο η εξωτερική εμφάνιση, πρέπει να φροντίζουμε και εσωτερικά τον οργανισμό», επισημαίνει ο ίδιος.

Ακόμα μία πολύ ενδιαφέρουσα επισήμανση από τον Δρ Αθανασίου έχει να κάνει με το τι θεωρούμε υγιές (healthy) ή αθλητικό (fitness): «Άλλο το fitness και άλλο το healthy, σημαντικό είναι να είμαστε υγιής», αναφέρει χαρακτηριστικά και αναλύει ποιοι είναι οι τέσσερις πυλώνες στους οποίους βασίζεται η 360° προσέγγιση υγείας, ομορφιάς και ευεξίας του Athens Beverly Hills Medical Group.