Η βραδιά του 2 στο ΤΖΟΚΕΡ - Πώς θα διεκδικήσετε το έπαθλο των 2.222.222 ευρώ
Ανανεώθηκε:
Γεμάτο δυάρια είναι το μεγάλο έπαθλο που μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ, το οποίο ανέρχεται σε 2.222.222 ευρώ. Tο ποσό αυτό, το οποίο έχει συγκεντρωθεί ύστερα από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις, θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας.
Η προθεσμία για συμμετοχή στην αποψινή κλήρωση είναι έως τις 21:30. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ προκειμένου να συμπληρώσουν και να καταθέσουν το δελτίο τους. Εναλλακτικά, έχουν δυνατότητα να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μέσω διαδικτύου, συμπληρώνοντας το δελτίο τους στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Κέρδη 99.460 ευρώ για τυχερό 5άρη στη Θεσσαλονίκη
Έναν μοναδικό νικητή στη δεύτερη κατηγορία, ο οποίος κέρδισε 99.460 ευρώ, ανέδειξε η κλήρωση της περασμένης Τρίτης. Ο τυχερός παίκτης, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ σε τοπικό κατάστημα ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα, έπαιξε ένα τυποποιημένο σύστημα τυχαίας επιλογής και το δελτίο του κόστισε 5 ευρώ.
ΤΖΟΚΕΡ κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή
Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Και οι τρεις εβδομαδιαίες κληρώσεις πραγματοποιούνται στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. Οι διαδικτυακοί παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να παρακολουθούν τις κληρώσεις του παιχνιδιού στο tzoker.gr ή στo ΤΖΟΚΕΡ app.
SPONSORED
«Προσωπικός Βοηθός»: Χρηματοδότηση 34,8 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ
00:30
Η Europol συνέλαβε δύο από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς της Ευρώπης
23:57
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52
ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
23:48