ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

PLG Disrupt Summit 2021: Live streaming event στις 1-2 Δεκεμβρίου

PLG Disrupt Summit 2021: Live streaming event στις 1-2 Δεκεμβρίου

Θες να μάθεις τα όλα τα τελευταία trends πάνω τεχνολογία; Θες να εκπαιδευτείς από κορυφαίους thought leaders της Ελλάδας και του εξωτερικού; Θες να βρεις την επόμενη επαγγελματική σου ευκαιρία; Τότε σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις το PLG Disrupt Summit στις 1-2 Δεκεμβρίου.

Με παρουσία 50+ ομιλητών από Ελλάδα και εξωτερικό - που δουλεύουν σε κορυφαίες εταιρείες όπως Google, Miro, Randstad, Drift, Ericsson, GWI, Elementor, Salesforce, Beat, Τechstars, Slack, Cisco, Vodafone, Cognizant, Forrester κ.α. - το PLG Disrupt Summit - presented by Product-Led Growth Hub - δικαίως χρίζεται ένα από τα μεγαλύτερα online συνέδρια τεχνολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό - με δωρεάν είσοδο για όλους τους συνέδρους.

Μέσα σε 2 μέρες η agenda θα καλύψει όλα τα δρώμενα της τεχνολογίας μέσω 40 ομιλιών και workshops με θεματικές πάνω στο Digital Transformation, Product Leadership, Customer Experience, Startup Τech Scene, Product-Led Growth, Women In Product, Career In Tech. Τα workshops επικεντρώνονται σε growth tactics, career development & upskilling - για να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνέδρου.

Mην αργείς κλείσε τώρα το εισιτήριο σου σήμερα εντελώς δωρεάν. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ