ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Lamda Development παρουσιάζει το Commercial Hub, ένα εμβληματικό εμπορικό προορισμό στο Ελληνικό

Η Lamda Development παρουσιάζει το Commercial Hub, ένα εμβληματικό εμπορικό προορισμό στο Ελληνικό

Το Commercial Hub, ένα πρωτοποριακό εμπορικό συγκρότημα για τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα που θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό κατά τα πέντε πρώτα χρόνια των έργων, παρουσιάζει η Lamda Development. Στην τέταρτη, κατά σειρά, διαδικτυακή παρουσίαση που πραγματοποιεί, την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι μέσα από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, θα μπορέσουμε να δούμε πώς θα είναι αυτό το εμπορικό συγκρότημα, αλλά και να περιηγηθούμε ψηφιακά στο «μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για ένα εμπορικό συγκρότημα που θα εκτείνεται σε 130.000 τμ, όπου θα ξεχωρίζει ο Mixed Use Tower, ένα ακόμα τοπόσημο της περιοχής. Θα κατασκευαστεί με βάση τις αρχές της πράσινης ανάπτυξης – όπως άλλωστε όλα τα κτήρια στο Ελληνικό – και μάλιστα, θα είναι το πρώτο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα με πιστοποίηση κατά LEED. Η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση, τόσο μέσα από το Πάρκο όσο και εξωτερικά, ενώ τα χιλιάδες καταστήματά του θα φιλοξενούν κορυφαία brands, του διεθνούς στερεώματος.

Δείτε την παρουσίαση live εδώ:

Το έργο στο Ελληνικό

Το έργο στο Ελληνικό φιλοδοξεί να αλλάξει όχι μόνο την Αττική και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα μέσω του αντίκτυπου που έχει στην οικονομία της χώρας. Ενδεικτικά, η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 8 δισεκατ. ευρώ, που θα αποφέρουν 14 δισεκατ. ευρώ πρόσθετα κρατικά έσοδα. Εκτιμάται ότι ετησίως οι επισκέπτες θα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο, ενώ θα δημιουργηθούν περί τις 75.000 θέσεις εργασίας με την ολοκλήρωση του έργου, την ώρα που κατά τη διάρκεια των εργασιών θα απασχολούνται 10.000 άτομα.

Συνολικά το Πάρκο του Ελληνικού θα συνδέει το κέντρο της Αθήνας με την περίφημη ακτογραμμή της και θα καλύπτει 2 εκατ. τ.μ. πρασίνου – όντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα αστικά και παράκτια πάρκα του κόσμου. Η ακτογραμμή του εκτείνεται στα 3,5 χλμ., θα αποτελείται από 9.000 οικιστικές μονάδες και θα διαθέτει τρεις εμπορικούς προορισμούς – ένας εκ των οποίων θα είναι το Commercial Hub. Στις μαρίνες του θα μπορούν να ελλιμενίζονται 400 σκάφη ενώ θα κατασκευαστούν και τρία υπερσύγχρονα ξενοδοχεία.

Το έργο θα ξεκινήσει με την ανάπτυξη της Ριβιέρας, του Πάρκου και της Εμπορικής Περιοχής και αναμένεται να προσελκύσει ισχυρούς αγοραστές από όλο τον κόσμο, που αναζητούν ευκαιρίες επένδυσης και ειδικά σε παραθαλάσσια ακίνητα υψηλής αξίας. Επίσης, εκτιμάται ότι θα προσφέρει ευκαιρίες για σύγχρονους χώρους γραφείων Α’ κατηγορίας, καθώς και δυνατότητες για εκμετάλλευση της ανοδικής τάσης του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Είναι σαφές πως πρόκειται για ένα πολυδιάστατο έργο, που αναμένεται να αποτελέσει κίνηρο επενδύσεων σε πάρα πολλούς τομείς της οικονομίας, με ιδιαίτερη έμφαση στο «μεγάλο όπλο» της χώρας, που δεν είναι άλλο από τον τουρισμό, αλλά και στον πολιτισμό γενικότερα, στον αθλητισμό και στον χώροι της ψυχαγωγίας, με επιχειρηματικές και καινοτόμες εμπορικές δράσεις.

Η Lamda Development από το περασμένο καλοκαίρι, προχωρά στη διαδικτυακή παρουσίαση τμημάτων του Ελληνικού, δίνοντάς έτσι την ευκαιρία στους πολίτες να γνωρίσουν το έργο εν τη γενέσει του. Αυτή την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, απευθείας μέσα από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube θα μεταδοθεί η τέταρτη κατά σειρά παρουσίαση, με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου.

Μέσω της παρουσίασης θα μπορέσουμε όλοι να κάνουμε μια ψηφιακή βόλτα στο Commercial Hub, στον νέο υπερσύγχρονο εμπορικό, ψυχαγωγικό και επιχειρηματικό προορισμό του Ελληνικού!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ