ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τo BCA στο BTPF - Business Travel Professionals Forum - Το σημαντικότερο ξενοδοχειακό B2B event

Τo BCA στο BTPF - Business Travel Professionals Forum - Το σημαντικότερο ξενοδοχειακό B2B event

Το BCA συμμετείχε, με μεγάλη επιτυχία, στο πιο σημαντικό εταιρικό B2B event στην Ελλάδα, στο Business Travel Professionals Forum (BTFP).

Το BTFP είναι, από το 2013, θεσμός στον ξενοδοχειακό χώρο και φέρνει σε επαφή τους καλύτερους με τους… καλύτερους! Τα ηγετικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της χώρας μας έχουν την ευκαιρία να συνομιλούν και να κλείνουν συμφωνίες με τις σημαντικότερες πολυεθνικές εταιρείες, Travel Agents και Tour Operators από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φέτος το Business Travel Professionals Forum διοργανώθηκε από τη SWOT | Hospitality, το διήμερο 25 - 26 Νοεμβρίου 2021, στο Grant Hyatt.

Όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, το Τμήμα Ξενοδοχειακού Management του BCA College συμμετείχε με πολυμελή ομάδα φοιτητών του, στους οποίους ανατέθηκαν δύο νευραλγικές υπηρεσίες: η υποδοχή των καλεσμένων και η γραμματειακή υποστήριξη. Οι γνώσεις και ο επαγγελματισμός των φοιτητών άφησαν, και αυτή τη φορά, εξαιρετικές εντυπώσεις σε διοργανωτές και επισκέπτες.


Το BCA συμμετέχει σε κάθε σημαντική επαγγελματική εκδήλωση των τομέων σπουδών του, καθώς πιστεύει πως η ακαδημαϊκή εκπαίδευση πρέπει να βρίσκεται σε συνεχή διάδραση με την αγορά εργασίας, ενώ οι φοιτητές, από το πρώτο κιόλας έτος σπουδών,
θα πρέπει να έχουν πολλές εμπειρίες και σαφή εικόνα του επαγγελματικού χώρου στον οποίο θα σταδιοδρομήσουν.

Το BCA εκφράζει την ικανοποίησή για την υψηλή απόδοση και τον επαγγελματισμό των φοιτητών του ξενοδοχειακού τμήματος, τους ευχαριστεί για τον άψογο τρόπο με τον οποίο εκπροσώπησαν την ποιότητα και το επίπεδο του Κολλεγίου και τους συγχαίρει για τις εξαιρετικές εντυπώσεις πουάφησαν σε διοργανωτές και επισκέπτες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ