ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα τα φέρνουν… τα apps της Cosmote!

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα τα φέρνουν… τα apps της Cosmote!

Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος που είναι συνυφασμένη με δώρα και όμορφες εκπλήξεις προς τους αγαπημένους μας.

Όμως, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι τις μέρες των ρεβεγιόν προκειμένου να πάρετε τα πρώτα δώρα σας, πολύ απλά γιατί η Cosmote αποφάσισε φέτος να φέρει τα χριστουγεννιάτικα δώρα πιο νωρίς. Και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τις εφαρμογές της Cosmote, ήτοι το My COSMOTE App και το WHAT’S UP App.

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα της Cosmote για τους πελάτες της βρίσκονται στην τρίτη εβδομάδα τους και οι εκπλήξεις είναι συνεχείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η τρέχουσα εβδομάδα, όπου όλοι οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιήσουν δωρεάν COSMOTE TV για ένα μήνα, να πάρουν δωρεάν χρόνο ομιλίας από το κινητό για μία εβδομάδα, αλλά και να παραγγείλουν δωρεάν τρεις καφέδες μέσω του BOX, έως τις 12 Δεκεμβρίου.

Οι προσφορές αυτές, έρχονται σε συνέχεια των δωρεάν λεπτών ομιλίας από το σταθερό, των δωρεάν data για το κινητό και των εκπτώσεων σε παραγγελίες φαγητού και καφέ μέσω BOX, που γνώρισαν ιδιαίτερα θερμή ανταπόκριση από τους συνδρομητές τις περασμένες δύο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, όσοι συνδρομητές -σταθερής και κινητής- αγαπούν το καλό ψυχαγωγικό περιεχόμενο και δεν έχουν δοκιμάσει την εμπειρία της COSMOTE TV έχουν τώρα την ευκαιρία να το κάνουν. Μέσα από το My COSMOTE App, μπορούν να ενεργοποιήσουν -μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου- το Entertainment Pack και να έχουν ελεύθερη πρόσβαση για έναν ολόκληρο μήνα, σε όλα τα κανάλια με ταινίες και σειρές (COSMOTE CINEMA 1HD/2HD/3, COSMOTE SERIES HD, COSMOTE SERIES MARATHON HD κ.ά.), στο COSMOTE HISTORY HD, το μοναδικό κανάλι με ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό, αλλά και στον πλούσιο on demand κατάλογο με ταινίες και σειρές εντελώς δωρεάν. Οι συνδρομητές μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή της COSMOTE TV και να συνδεθούν με τα στοιχεία που συνδέονται στο My COSMOTE Αpp.

Με δεδομένο ότι η περίοδος αυτή οι ανάγκες για επικοινωνία μεγαλώνουν καθώς θες να επικοινωνήσεις περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, όλοι οι συνδρομητές κινητής, συμβολαίου και καρτοκινητής -οικιακοί και εταιρικοί- COSMOTE και WHAT’S UP έχουν στη διάθεσή τους δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας, για κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για επτά ημέρες από τη στιγμή ενεργοποίησης του πακέτου. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, έως και τις 12 Δεκεμβρίου, μέσω του My COSMOTE App και του WHAT’S UP App.

Τέλος, επειδή είμαστε στο τέλος της χρονιάς και ένας καλός καφές είναι κάτι που αναζητούμε, η COSMOTE τον κερνάει και αυτόν. Συγκεκριμένα, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου, οι συνδρομητές μπορούν να παραγγείλουν δωρεάν μέχρι και τρεις καφέδες, καταχωρώντας κατά την παραγγελία τους τον κωδικό TREATS στο ΒΟΧ App.

Φυσικά, οι εκπλήξεις και τα δώρα δεν σταματούν εδώ και όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα οι προσφορές αυτές θα γίνονται όλο και μεγαλύτερες. Και μπορείτε να ενημερώνεστε απλά μένοντας συντονισμένοι στο My COSMOTE App και το WHAT’S Up App.