ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χορηγία του αντιικού χρώματος Vitex with VAIRO στο νοσοκομείο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Χορηγία του αντιικού χρώματος Vitex with VAIRO στο νοσοκομείο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

Η Vitex A.E. με σεβασμό για το κοινωνικό σύνολο και ευαισθητοποίηση απέναντι στον τομέα Υγείας της χώρας, συμπράττει στην αναβάθμιση και στην προστασία των εσωτερικών χώρων του νοσοκομείου «Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο», προσφέροντας χρώματα που συμβάλλουν σε ένα  ασφαλέστερο περιβάλλον για τους επιστήμονες υγείας, τους ασθενείς και επισκέπτες του νοσοκομείου.

Βασικός στόχος της συγκεκριμένης δράσης ΕΚΕ, είναι η δημιουργία ενός «τoίχου» προστασίας για την πρόληψη και τον περιορισμό της COVID-19 και ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων μέσω των βαμμένων επιφανειών.

Το πλαστικό χρώμα Vitex with Vairo (ΑΡ. ΑΔΕΙΑΣ ΕΟΦ: 90167/04-10-2021) προσφέρει αντιικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες στους βαμμένους εσωτερικούς τοίχους, σύμφωνα με τρία καταξιωμένα ευρωπαϊκά εργαστήρια*. Είναι μία Ελληνική καινοτομία και έχει λάβει άδειες κυκλοφορίας σε πολλά κράτη από τους αντίστοιχους Οργανισμούς Φαρμάκων.

Εφαρμόζοντας Vitex with Vairo εκμηδενίζεται σχεδόν η δυνατότητα μετάδοσης μέσω των βαμμένων επιφανειών πληθώρας ιών -ανάμεσά τους και ο SARS-CoV2- ενώ είναι εξίσου αποτελεσματικό και στην εξουδετέρωση πολλών βακτηρίων, όπως τα E. coli, St. Aureus, Klebsiella pneumoniae, Enterococcus hirae, Pseudomonas Aeruginosa, τα οποία ενοχοποιούνται και για ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ