SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επιλογές που αναβαθμίζουν την εμπειρία του σύγχρονου smart office

Οι επιλογές που αναβαθμίζουν την εμπειρία του σύγχρονου smart office

Αν υπάρχει κάτι που οι περισσότεροι από εμάς διαπιστώσαμε τον τελευταίο χρόνο, αυτό είναι πως η τεχνολογία είναι σήμερα απαραίτητη σε πολλούς τομείς της ζωής μας και κυρίως, σε ό,τι αφορά στην εργασία μας. Η σύγχρονη εργασιακή πραγματικότητα επιτάσσει τη χρήση τεχνολογικών συσκευών και ειδικότερα σε ένα περιβάλλον που συνεχώς μεταβάλλεται, η ευελιξία που μπορεί να μας προσφέρει ένα τεχνολογικό μέσο, κάνει τη διαφορά.

Η ανάγκη μας για περισσότερη ευελιξία σε επαγγελματικό επίπεδο, βέβαια, μεταφράζεται σε ανάγκη για υψηλές αποδόσεις, υψηλή συνδεσιμότητα και υψηλή παραγωγικότητα, χωρίς περιορισμούς. Όλα αυτά τα ζητούμενα είναι που έκαναν την έννοια του smart office, μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου, ενώ σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται μία ιδιαίτερα μεγάλη άνοδος σε πωλήσεις laptops.

Με μία πληθώρα επιλογών στη διάθεσή μας όμως, πώς μπορούμε να βρούμε την τεχνολογικά αναβαθμισμένη επιλογή, που θα καλύψει τις εργασιακές μας ανάγκες -και όχι μόνο; Προτού προχωρήσουμε στην tech αγορά μας, έχουμε κάθε λόγο να λάβουμε υπόψη μας μία σειρά από κριτήρια και χαρακτηριστικά, που θα μας βοηθήσουν να είμαστε περισσότεροι σίγουροι ότι η αγορά μας για τη δημιουργία του δικού μας ευέλικτου smart office, θα στεφθεί με επιτυχία.

Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός: Στοιχείο-«κλειδί» που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα σύγχρονο επαγγελματικό εργαλείο, όπως ένα laptop. Στις μέρες μας θέλουμε να μπορούμε να εργαζόμαστε περισσότερο ευέλικτα, δηλαδή όπου και όποτε μας βολεύει. Από την άνεση του προσωπικού μας χώρου ή ακόμη την ώρα που βρισκόμαστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη από ένα ελαφρύ laptop που έχει λεπτό σχεδιασμό, ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε με αυτό το δικό μας «έξυπνο» γραφείο, κάθε στιγμή. Μία νέα προσθήκη στην κατηγορία των σύγχρονων laptops που μας εξέπληξε ευχάριστα με τον λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό του και το άνετο κράτημα που μας προσφέρει, είναι το νέο HUAWEI MateBook 14s. Είναι πραγματικά τόσο ελαφρύ, που μπορούμε να το έχουμε μαζί μας οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Για την ακρίβεια, ζυγίζει περίπου 1,43 κιλά.

H εύχρηστη οθόνη αφής: Μία σύγχρονη και εύχρηστη οθόνη αφής που δεν μας κουράζει, αποτελεί ζητούμενο για κάθε εργαζόμενο που θέλει να απολαμβάνει ευελιξία, πάντα και παντού. Ουσιαστικά, η ύπαρξη οθόνης αφής σε ένα laptop είναι ένα χαρακτηριστικό που μας επιτρέπει να δημιουργούμε το δικό μας smart office, όποτε το χρειαζόμαστε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα laptop στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί το HUAWEI MateBook 14s, το οποίο αναβαθμίζει την εμπειρία μας χάρη στην οθόνη αφής που διαθέτει, αλλά και το πρωτοποριακό του πληκτρολόγιο το οποίο προσφέρει άνετη και ευχάριστη εμπειρία πληκτρολόγησης, ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση.

Η δυνατή μπαταρία που διαρκεί: Βασική προϋπόθεση για τον επαγγελματία του σήμερα, είναι το να μην αγχώνεται ότι η μπαταρία του laptop του θα τον εγκαταλείψει την πιο κρίσιμη στιγμή. Αυτό σημαίνει πως για ένα ολοκληρωμένο smart office, που δεν γνωρίζει περιορισμούς, είναι απαραίτητη η ύπαρξη ενός laptop με εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, που μπορεί να φορτίζει γρήγορα και εύκολα. Μία δοκιμή ήταν σίγουρα αρκετή για να μας πείσει πως με μπαταρία χωρητικότητας 60Wh, το HUAWEI MateBook 14s μας επιτρέπει να εργαζόμαστε απρόσκοπτα για πάνω από τρεις συνεχόμενες ώρες, χωρίς το άγχος της φόρτισης.

Οι αναβαθμισμένες επιλογές διασυνδεσιμότητας: Ένα ακόμη σημείο στο οποίο αξίζει να σταθούμε, προτού αγοράσουμε το νέο μας laptop. Το να μπορούμε να συνδέουμε τον φορητό μας υπολογιστή με άλλες συσκευές, όπως smartphone, tablet, ακουστικά και άλλα tech gadgets είναι ένα σημαντικό κριτήριο που θα καθορίσει την επιλογή μας. Aρκεί απλώς να σκεφτούμε ότι με το HUAWEI MateBook 14s, μπορούμε να προβάλλουμε το περιβάλλον εργασίας του κινητού μας στην οθόνη του laptop με ένα απλό πάτημα ή να το μετατρέψουμε σε ψηφιακό «καμβά» συνδέοντάς το με το tablet μας, για να αντιληφθούμε τη σημασία του να σταθούμε στο κομμάτι της διασυνδεσιμότητας. Ένας ιδανικός συνδυασμός είναι η διασύνδεση μεταξύ του νέου HUAWEI MateBook 14s το smartphone HUAWEI nova 9. Οι δύο συσκευές, καθώς διαθέτουν τα πιο προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα για να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος σε συνδέσεις μέσω καλωδίων ή άλλων εξαρτημάτων.

Η οθόνη που δεν κουράζει: Σύγχρονο και ευέλικτο smart office σημαίνει και άνεση. Με λίγα λόγια, χρειάζεται να εστιάσουμε στα χαρακτηριστικά της οθόνης του νέου laptop που θα πάρουμε. Συγκεκριμένα, είναι σημαντικό η συσκευή να μας παρέχει μία άνετη και «ζωντανή» οπτική εμπειρία, που δεν κουράζει τα μάτια μας ακόμη και έπειτα από αρκετές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή. Με οθόνη αφής FullView 2,5Κ, αναλογία οθόνης-συσκευής στα 90% και refresh rate έως 90Hz για ομαλή περιήγηση, το HUAWEI MateBook 14s προσφέρει αναμφίβολα μία συναρπαστική οπτική εμπειρία. Στα πλεονεκτήματα της οθόνης του συγκεκριμένου laptop δε, περιλαμβάνεται το ότι μπορεί να αποδώσει 1,07 δισ. χρώματα, ενώ χάρη στην υποστήριξη πολλαπλής αφής δέκα σημείων μας επιτρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, όταν ολοκληρώνουμε παράλληλες εργασίες.

Η απολαυστική εμπειρία ήχου: Από τις επαγγελματικές βιντεοκλήσεις και τις online συσκέψεις στις οποίες θέλουμε να ακούμε και να ακουγόμαστε καθαρά, μέχρι την παρακολούθηση events. Το να μπορούμε να απολαμβάνουμε μία εξαιρετική ηχητική εμπειρία κάθε φορά που χρησιμοποιούμε το laptop μας, είναι βασική προϋπόθεση για ένα άνετο smart office, υψηλών επιδόσεων. Με ηχητικό σύστημα τεσσάρων ηχείων και μικρόφωνα που λαμβάνουν ήχους από απόσταση έως και πέντε μέτρων, το σίγουρο είναι πως το νέο HUAWEI MateBook 14s κάνει τη διαφορά και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο δυνατός επεξεργαστής: Χωρίς έναν δυνατό επεξεργαστή, βέβαια, το να απολαμβάνουμε την απόλυτη smart office εμπειρία, όπου και αν βρισκόμαστε και όποια στιγμή της ημέρας θέλουμε, δεν θα ήταν εφικτό. Ξεχωρίσαμε, λοιπόν, το νέο HUAWEI MateBook 14s διότι, μεταξύ άλλων, διαθέτει τον νέο επεξεργαστή Intel® Core 11 11ης γενιάς για γρήγορη και ομαλή ανταπόκριση. Πρόκειται, δηλαδή, για μία συσκευή με υψηλές επιδόσεις, που έχει σχεδιαστεί για υψηλή παραγωγικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.

Από τον ελαφρύ σχεδιασμό μέχρι την άνεση που μας προσφέρει μία οθόνη αφής και από την αναβαθμισμένη διασυνδεσιμότητα μέχρι την ανθεκτική μπαταρία, την κορυφαία εμπειρία ήχου και τον δυνατό επεξεργαστή. Αυτά είναι τα σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσουμε την προσοχή μας, για να δημιουργήσουμε ένα smart office για υψηλές αποδόσεις και υψηλή παραγωγικότητα. Το σίγουρο είναι ότι η τεχνολογία αναβαθμίζει τώρα και το πώς εργαζόμαστε, προσφέροντάς μας περισσότερη ευελιξία και πιο πολλές επιλογές. Αρκεί να «εξοπλιστούμε» καταλλήλως.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.