ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Το Λαϊκό Λαχείο γιορτάζει τα Χριστούγεννα με έπαθλο 1,5 εκατ. ευρώ και λάμψη στην Π. Ιωακείμ

Το Λαϊκό Λαχείο γιορτάζει τα Χριστούγεννα με έπαθλο 1,5 εκατ. ευρώ και λάμψη στην Π. Ιωακείμ

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ μιλάει για τη χριστουγεννιάτικη έκδοση του παιχνιδιού

Το Λαϊκό Λαχείο βάζει κι εφέτος τα γιορτινά του, μοιράζοντας λάμψη σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας και μεγάλα κέρδη στους τυχερούς παίκτες. Στο πνεύμα των εορτών, η Πατριάρχου Ιωακείμ φωταγωγήθηκε από την Ελληνικά Λαχεία του ομίλου ΟΠΑΠ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, ενώ η διάθεση των χριστουγεννιάτικων λαχνών στα καταστήματα ΟΠΑΠ και μέσω των πλανόδιων λαχειοπωλών έχει ήδη ξεκινήσει.

Tο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Αδάμ Μουχίκα βρίσκεται στον εορταστικά φωτισμένο δρόμο, όπου καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου θα υπάρχουν και λαχειοπώλες, από τους οποίους ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί λαχνούς του Λαϊκού Λαχείου.

Όπως εξηγεί ο κ. Μουχίκας, «η ειδική χριστουγεννιάτικη έκδοση του Λαϊκού Λαχείο, θα μοιράσει 1.500.000 ευρώ εγγυημένα στον πρώτο νικητή. Οι χριστουγεννιάτικοι λαχνοί κοστίζουν όσο οι κανονικοί, δηλαδή 10 ευρώ η πεντάδα και 2 ευρώ το τεμάχιο. Το Λαϊκό Λαχείο έχει το δικό του κοινό παραδοσιακά, όμως, η χριστουγεννιάτικη έκδοση προσελκύει κι άλλους πιο περιστασιακούς παίκτες του παιχνιδιού. Ήδη, εμείς, δίνουμε σε καθημερινή βάση χριστουγεννιάτικους λαχνούς».

«Όσο πλησιάζουμε στη μεγάλη κλήρωση, η οποία θα γίνει στις 27 Δεκεμβρίου, τόσο θα αυξάνεται και η ζήτηση για το παιχνίδι», προσθέτει ο κ. Μουχίκας.

Τα επιπλέον έπαθλα

Εκτός από το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.500.000 ευρώ, το παιχνίδι θα κληρώσει κι άλλα έπαθλα σε τυχερούς παίκτες. «Οι λαχνοί που θα διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές, θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ. Επίσης, 119 λαχνοί που θα προκύψουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό της κλήρωσης θα κερδίσουν 100-200 ευρώ, ενώ όλοι οι αριθμοί που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού θα κερδίσουν 5 ευρώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ