ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνδυάζεται με την κοινωνική προσφορά

Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνδυάζεται με την κοινωνική προσφορά

Μπορεί οι στολισμένοι δρόμοι, τα φωτεινά λαμπιόνια, τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν και η ανταλλαγή των δώρων να είναι όλα όσα χρειάζεται κάθε σπίτι, για να κάνει αυτές τις ημέρες των γιορτών μαγικές, ωστόσο η αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων εξαρτάται από έναν ακόμη καθοριστικό παράγοντα.

Τι θα μπορούσε άλλωστε να κάνει αυτές τις ημέρες πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες για εμάς, αν όχι το συναίσθημα του να μοιραζόμαστε; Είναι αυτή η αίσθηση της προσφοράς, η οποία μετατρέπει μία απλή κίνηση αγάπης, σε μία σπουδαία πράξη αλληλεγγύης.

Φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, είναι η στιγμή να ανακαλύψουμε πως αυτές οι ημέρες δεν είναι μαγικές μόνο επειδή καθετί γύρω μας είναι πιο γιορτινό και λαμπερό, αλλά κυρίως και πρωτίστως διότι η αληθινή μαγεία πηγάζει από μέσα μας, και τα φετινά Χριστούγεννα μπορούμε να της δώσουμε μια ξεχωριστή θέση στην καθημερινότητά μας.

Η μαγεία των γιορτών είναι… στα χέρια μας!

Ο τρόπος είναι εύκολος, διασκεδαστικός και προσιτός για καθέναν από εμάς, χάρη στο εμβληματικό φορτηγό της Coca-Cola, που φέτος έφτασε στη χώρα μας και μοιράζει αληθινή χριστουγεννιάτικη μαγεία σε επτά συνολικά πόλεις-σταθμούς, από τις 26 Νοεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Και για εμάς που αναρωτιόμαστε πώς η δύναμη του «μαζί», θα μοιράσει χαμόγελα, αρκεί απλώς να γνωρίζουμε πως φέτος τα Χριστούγεννα όπως και κάθε άλλη φορά, η Coca-Cola είναι εδώ, για να μην μείνει κανένας άνθρωπος μόνος.

Αφού άφησε το «αποτύπωμά» του στα Ιωάννινα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, την Καλαμάτα και την Κόρινθο, από τις 13 Δεκεμβρίου το κατακόκκινο φορτηγό των 18 μέτρων, έφτασε και στην Αθήνα, και μας προσκαλεί να το επισκεφθούμε και να συμβάλλουμε όλοι σε έναν καλό σκοπό. Κάπως έτσι, θα δημιουργήσουμε το δικό μας χριστουγεννιάτικο «θαύμα», σώζοντας και προσφέροντας πάνω από 1.000.000 μερίδες φαγητού σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, μέσω της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε».

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, όσο το φορτηγό θα βρίσκεται σταθμευμένο σε επιλεγμένα σημεία ή το Golden Hall - από τις 19 έως τις 31 Δεκεμβρίου - είναι να το επισκεφθούμε και να βγάλουμε μια φωτογραφία, για καλό σκοπό. Γιατί, φέτος τις γιορτές, η Coca-Cola ενώνει τις δυνάμεις της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μπορούμε», με σκοπό να σώσει μερίδες φαγητού που διαφορετικά θα πήγαιναν χαμένες, και να τις προσφέρει σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ευχές που θα συνοδεύσουν περισσότερα από 500 εορταστικά γεύματα, που η Coca-Cola θα προσφέρει, ανήμερα της ημέρας των Χριστουγέννων, σε συνεργασία με το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Στόχος της συγκεκριμένης ενέργειας είναι να προσφέρει χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και ένα πραγματικά εορταστικό μενού σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η χριστουγεννιάτικη περίοδος, θεωρείται η πιο όμορφη και φωτεινή εποχή του χρόνου.

Εκπλήξεις και δώρα για όλους

Τα Χριστούγεννα, οι εκπλήξεις και τα δώρα δεν σταματούν να χαρίζουν ευτυχία, τόσο σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη, όσο και σε εμάς τους ίδιους που χρειαζόμαστε λίγη από τη μαγική ατμόσφαιρα των ημερών, στο τραπέζι μας. Έτσι, λοιπόν, οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις της Coca-Cola συνεχίζονται, αφού και το Coca-Cola Application θα φορέσει τα «γιορτινά» του, με τους χρήστες της εφαρμογής να μπορούν να καταχωρούν τους κωδικούς που θα βρίσκουν στις εορταστικές συσκευασίες Coca-Cola και να κερδίζουν μοναδικά δώρα. Εναλλακτικά, θα έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν στον καλό σκοπό για την προσφορά μερίδων φαγητού μέσω του «Μπορούμε», δωρίζοντας τα coins τους, με την Coca-Cola να διπλασιάζει την αξία του κάθε coin.

Και για όσους αναζητούν τρόπους να προσφέρουν δώρα αγάπης προς τους συνανθρώπους τους, τότε ο «δρόμος» προς το φορτηγό της Coca-Cola είναι «μονόδρομος».

Ας θυμηθούμε να ανεβάσουμε τη φωτογραφία μας στο instagram, με hashtag #realmagictourGR και tag @cocacolagreece, και θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε μια ταξιδιωτική δωροεπιταγή αξίας 500 ευρώ.

Αυτά τα Χριστούγεννα, μπορούμε να μετατρέψουμε τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε, σε μία πανελλαδική εμπειρία αλληλεγγύης προς όλους εκείνους τους ανθρώπους που χρειάζονται τη θαλπωρή, την αγάπη και την ενότητα, που «απαιτεί» η μαγεία των Χριστουγέννων.

#realmagictourGR #cocacolagreece