SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα πιο ασυνήθιστα κομψά στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

Τα πιο ασυνήθιστα κομψά στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σου

Ξύλινα, μακραμέ, από γυαλί ή πλαστικό: όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι ασυνήθιστα κομψά, σαν τη νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE.

Aν σου αρέσει να μπαίνεις σε Χριστουγεννιάτικο mood, αλλά δεν θες να ακολουθείς την πεπατημένη σε ό,τι αφορά το στόλισμα του δέντρου σου, τότε υπάρχει τρόπος να πρωτοτυπήσεις και να διαλέξεις (ή ακόμα και να φτιάξεις) στολίδια πέρα από τα συνηθισμένα, ασυνήθιστα κομψά και πρακτικά, την ίδια στιγμή. Αντί, λοιπόν, να βάλεις τις κλασικές κόκκινες μπάλες στα πράσινα κλαδιά του ελάτου, τόλμησε να κάνεις τη διαφορά στην Xmas decoration σου, όπως το κάνει και η συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία της! Δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο, άλλωστε, από τους δημιουργούς των τσιγάρων Davidoff.

Μακραμέ

Τα μακραμέ στολίδια είναι μεγάλη τάση στις χώρες της Ασίας και μπορείς να τα φτιάξεις μόνη σου αν ξέρεις να πλέκεις. Με την κλασική σταυροβελονιά θα δημιουργήσεις «μπαστουνάκια» σε λευκές αποχρώσεις πάνω στα οποία θα κεντήσεις, για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, παγιέτες. Η όλη διαδικασία δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο και θα σε βάλει στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Είναι γρήγορη όσο γρήγορη είναι και η εκκίνηση της συσκευής θέρμανσης καπνού PULZE, όπου με το πάτημα 1 κουμπιού είναι έτοιμη για να προσφέρει μία αναβαθμισμένη εμπειρία και μπορεί να σου εξασφαλίσει με μία μόνο πλήρη φόρτιση, που διαρκεί 90 λεπτά, έως 20 συνεχόμενες χρήσεις. Είναι βέβαια λογικό καθώς θα φτιάχνεις μόνη σου τα δικά σου στολίδια, να αφήσεις δίπλα το PULZE. Μην ανησυχείς όμως ότι μπορεί να το πιέσεις κατά λάθος και αυτό θα ενεργοποιηθεί χωρίς να το θες. Η λειτουργία κλειδώματος θα σε απαλλάξει από τέτοιες έννοιες και θα σου δώσει έναν ακόμα λόγο να αγαπήσεις το PULZE για την πρακτικότητά του.

Ξύλινα

Οι Σκανδιναβικές χώρες και ιδιαίτερα η Δανία που θεωρεί τα Χριστούγεννα ως αναπόσπαστο μέρος του «Hugge» της (aka ο τρόπος των Δανών να απολαμβάνουν τη ζωή μέσα από πράγματα που προσφέρουν θαλπωρή και ηρεμία) προτιμούν κάθε χρόνο τα ξύλινα, χειροποίητα στολίδια. Αν μη τι άλλο κάνουν πιο cozy το χώρο που τα τοποθετείς και εξαιτίας της μοναδικότητάς τους, δημιουργούν μία custom Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα αποκλειστικά για εσένα. Προσαρμοσμένο στις επιθυμίες των ενήλικων καπνιστών είναι και το PULZE, το οποίο προσφέρει μία προσωποποιημένη εμπειρία με 2 λειτουργίες θέρμανσης. Την Standard λειτουργία για μία πιο έντονη και την Eco για μία πιο διακριτική εμπειρία. Η πρώτη λειτουργία ενεργοποιείται όταν πατήσεις το κουμπί λειτουργίας και το αφήσεις στην πρώτη δόνηση, ενώ η Eco λειτουργία όταν το αφήσεις στη δεύτερη δόνηση. Τόσο απλά και εύκολα μπορείς και να καθαρίσεις τη συσκευή PULZE με το ενσωματωμένο στη βάση της συσκευής εργαλείο γρήγορου καθαρισμού, ενώ στην απίθανη περίπτωση που έχεις κάποια απορία, αρκεί μία και μόνη ματιά στο ενημερωτικό φυλλάδιο ή στο pulze.gr.

Στεφάνια

Η όλα σε μια συσκευή PULZE, καθώς δεν χρειάζεται ξεχωριστή θήκη φόρτισης, χωράει στην τσέπη σου και μας θυμίζει ότι όπως και στα στολίδια έτσι και εδώ «ο όγκος δεν μετράει» σε ό,τι έχει να κάνει με την αισθητική. Έτσι τα μικρά, Χριστουγεννιάτικα στεφάνια που παραδοσιακά φτιάχνουμε στην ελληνική ύπαιθρο από γκι και κουκουνάρια, δεν χρειάζεται να είναι μεγάλα για να διακοσμήσουν τον χώρο μας. Αρκούν μόνο ένα δύο κλαδιά, που μπορούμε να τα τοποθετήσουμε με ευκολία πάνω από το τζάκι μας αυτές τις ξεχωριστές ημέρες αγάπης.

Γυάλινα

Τέλος, μία εκκεντρική αλλά ultrachic λύση για να διακοσμήσεις τον χώρο σου, είναι τα γυάλινα στολίδια. Μπορεί οι μπάλες σε copper (μπρονζέ) και ασημί απόχρωση να είναι must και να συμβαδίζουν απόλυτα με τα δύο χρώματα της συσκευής θερμαινόμενου καπνού PULZE-αλλά και οι κρυστάλλινες σφαίρες είναι ασυνήθιστα κομψές και δίνουν ένα twist πολυτέλειας στο δέντρο σου.

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα αγάπη, ζεστασιά, αλλά και πρωτοτυπία, πολλές επιλογές και πρακτικές λύσεις. Θα είναι γεμάτα κομψά και διαφορετικά στολίδια αλλά και στιγμές απόλαυσης, που θα σου προσφέρει ο θερμαινόμενος καπνός και το PULZE, η ασυνήθιστα πρακτική συσκευή θερμαινόμενου καπνού με λιγότερη μυρωδιά.