ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα φετινά δώρα των Χριστουγέννων, τα «φέρνει» το πιο συμφέρον καταναλωτικό δάνειο

Τα φετινά δώρα των Χριστουγέννων, τα «φέρνει» το πιο συμφέρον καταναλωτικό δάνειο

Η αγορά των χριστουγεννιάτικων δώρωνείναι η πιο αγαπημένη ενασχόληση της εορταστικής περιόδου. Σκεφτόμαστε τους αγαπημένους μας και αναζητούμε τι θα μπορούσε να τους γεμίσει χαρά αυτές τις ημέρες. Θέλουμε να γίνουμε… «κανονικός» Άγιος Βασίλης, να μαντέψουμε τις επιθυμίες τους και να τις ικανοποιήσουμε όσο πιο σωστά μπορούμε!

Η βόλτα στα καταστήματα, τελευταία, συνδυάζεται και με ηλεκτρονικές αγορές και είναι βέβαιο πως αν δεν… εξαντληθεί το budget, δεν έχει γίνει σωστή δουλειά!

Από την άλλη, το πώς καθορίζεται το budget αυτό, είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Τα δώρα των γιορτών μας γεμίζουν χαρά, τόσο τους παραλήπτες τους όσο κι εμάς που ευχαριστιόμαστε τη διαδικασία, αρκεί να έχουμε κάνει εκ των προτέρων τις απαραίτητες, συμφέρουσες κινήσεις. Διότι, έχοντας φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο τα διαδικαστικά ζητήματα, μπορούμε ξένοιαστα να βγούμε για το χριστουγεννιάτικο shopping και να αγοράσουμε σε όλους ό,τι επιθυμούν: Εκείνη τη μεταξωτή πασμίνα για τη μαμά, ένα ζεστό χειμωνιάτικο παλτό για τον μπαμπά, αμέτρητα παιχνίδια για τα παιδιά της οικογένειας - και για τον εαυτό μας, ό,τι λαχταρούσαμε καιρό!

Για να προχωρήσουμε λοιπόν στις χριστουγεννιάτικες αγορές μας και να μην μας προβληματίζει καν το αν η επιλογή μας θα ξετρελάνει τα αγαπημένα μας πρόσωπα, φροντίζουμε να ενημερωθούμε για τις δυνατότητες που έχουμε αυτά τα Χριστούγεννα. Ένα καταναλωτικό δάνειο μπορεί να μας βοηθήσει να οργανώσουμε τις γιορτές που ονειρευόμαστε, με πλούσια δώρα στους αγαπημένους μας, με ό,τι πραγματικά θέλουν – έτσι θα γίνουμε ο Άγιος Βασίλης που περιμένουν οι μικροί και… δεν περιμένουν οι μεγάλοι!

Καταναλωτικό δάνειο που συμφέρει από την Attica Bank

Τo Καταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον από την Attica Bank, μας προσφέρει προνομιακό επιτόκιο 8,5%, για αιτήσεις που θα γίνουν έως 31/12/2021 – ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για τις φετινές γιορτές!

Αναλυτικά, αξίζει να γνωρίζουμε τα εξής για το συγκεκριμένο καταναλωτικό δάνειο που μπορεί να μας «λύσει τα χέρια» άμεσα και εύκολα:

  • Διαθέτει προνομιακό, σταθερό επιτόκιο 8,5%
  • Ισχύει για αιτήσεις που υποβάλλονται έως 31 Δεκεμβρίου 2021
  • Μπορούμε να υπολογίσουμε online τις δόσεις του, μόνοι μας, μπαίνοντας εδώ
  • Το χρησιμοποιούμε για διαφορετικούς σκοπούς: Για να αγοράσουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα τεχνολογίας ή κάτι για το σπίτι, το χρησιμοποιούμε όμως και για να επισκευάσουμε κάτι που χρειάζεται, για να αγοράσουμε τυχόν εξοπλισμό που χρειαζόμαστε για το σπίτι ή την εργασία μας, να καλύψουμε τρέχοντα έξοδα όπως μπορεί να είναι τα σχολικά δίδακτρα, για τυχόν έκτακτα ιατρικά έξοδα ή ακόμα και για να τακτοποιήσουμε οφειλές προς το δημόσιο κι έκτακτες εισφορές.

Επιπλέον, πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι το Attica Συμφέρον ισχύει για ποσά από €1.500 έως και €25.000, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μας, ενώ η διάρκειά του μπορεί να κυμανθεί ως εξής:

  • Από 6 έως 60 μήνες, για ποσό δανείου €1.000 - €5.000
  • Από 6 έως 84 μήνες για ποσό δανείου €5.000,01 - €25.000.

Η εξόφληση γίνεται σε μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις, με πολλαπλούς τρόπους.

Αρκεί να ενημερωθούμε αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια από το site της Attica Bank ή και να επισκεφθούμε ένα από τα καταστήματα του δικτύου της, ώστε να αποκτήσουμε πλήρη εικόνα για το Καταναλωτικό Δάνειο Attica Συμφέρον – το δάνειο που θα κάνει αυτές τις γιορτές ακόμα πιο απολαυστικές για εμάς και τους αγαπημένους μας. Εκεί ένας από τους εξειδικευμένους υπάλληλους της τράπεζας θα μας καθοδηγήσει και θα μας εξηγήσει τι πρέπει να κάνουμε, ώστε να αποκτήσουμε το δάνειο

Αναλυτικές πληροφορίες σε σχέση με τους λεπτομερείς όρους διάθεσης του Καταναλωτικού Δανείου Attica Συμφέρον της Attica Bank, μπορούμε να αντλήσουμε από τα καταστήματα της Attica Bank ή καλώντας στο τηλέφωνο 210-366 9000 ή μέσα από το site της Attica Bank, όπου μπορούμε να υπολογίσουμε τις δόσεις μας online.