SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κινηματογραφικά Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους στην COSMOTE TV

Κινηματογραφικά Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους στην COSMOTE TV

Το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων μας έχει ήδη συνεπάρει.

Σε συνδυασμό με το τσουχτερό κρύο, όλο και πιο συχνά επιλέγουμε να μένουμε σπίτι, διοργανώνοντας οικογενειακές βραδιές γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κι αν έχετε εξαντλήσει ήδη τις επιλογές σας σε παιχνίδια, η COSMOTE TV σας έχει τη λύση. Μέσα από τον πλούσιο κατάλογό της, μικροί και μεγάλοι, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία σε ταινίες, που θα γεμίσουν τις βραδιές σας με σασπένς, γέλιο και σίγουρα χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Καθημερινά movie nights στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD

Το χριστουγεννιάτικο κανάλι-θεσμός της COSMOTE TV, COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, θα μας κρατάει συντροφιά έως την Κυριακή 2/1, κι όλοι εμείς που λατρεύουμε αυτή την εποχή του χρόνου, θα απολαμβάνουμε καθημερινά τρεις back-2-back ταινίες για όλη την οικογένεια. Ρομαντικές ιστορίες με φόντο χιονισμένα τοπία, νοσταλγικές στιγμές μέσα από ταινίες-ορόσημο των Χριστουγέννων, διάσημοι ηθοποιοί σε εμβληματικούς ρόλους, αλλά και αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων συνθέτουν το εορταστικό πρόγραμμά του.

Στο μενού του pop-up καναλιού της COSMOTE TV θα παρακολουθήσουμε ταινίες σε Α’ προβολή, όπως η οικογενειακή κομεντί «Feliz NaviDAD» (25/12, 22.30), αλλά και all-time classic ταινίες που έχουμε αγαπήσει, όπως το «It’s a wonderful life» του Φρανκ Κάπρα (24/12, 22.30) και «Η μελωδία της ευτυχίας» (25/12, 19.30). Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα αποχαιρετήσουμε το 2021 συντροφιά με την Κουίν Λατίφα και το «Last Holiday» (31/12, 22.30), ενώ θα υποδεχθούμε τον νέο χρόνο ταξιδεύοντας στη στολισμένη Νέα Υόρκη, μέσα από τη ρομαντική ιστορία της Κέιτ Μπέκινσεϊλ και του Τζον Κιούζακ στο «Έρωτας μετ’ εμποδίων» (Σάββατο 1/1, 22.30).

Ούτε οι λάτρεις των blockbusters θα μείνουν παραπονεμένοι, καθώς στο κανάλι θα βρουν κορυφαίες ταινίες του είδους, όπως το «Mission:Impossible» με τον Τομ Κρουζ (Κυριακή 26/12, 20.30), την «τελευταία πράξη» των Εκδικητών της Marvel, στο «Avengers: Endgame» (Παρασκευή 31/12, 19.20) και πολλά άλλα.

Η live action εκδοχή της εμβληματικής ταινίας «Ο βασιλιάς των λιονταριών» (Κυριακή 26/12, 18.30), το blockbuster «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» (Χριστούγεννα 25/12, 17.50), οι περιπέτειες του καλοκάγαθου ελέφαντα «Χόρτον» (Πέμπτη 30/12, 19.15) είναι μερικές από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων που θα προβληθούν στο κανάλι κατά τη διάρκεια των εορτών.

Pop-up κανάλι με πρωταγωνίστριες τις αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney

Συντροφιά με αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney θα περάσουν τις γιορτές μικροί και μεγάλοι, μέσα από ένα ακόμη pop-up κανάλι που φέρνει η COSMOTE TV. Το COSMOTE CINEMA DISNEY PRINCESS ανοίγει αυλαία την παραμονή των Χριστουγέννων, προβάλλοντας καθημερινά, από τις 9 το πρωί, τους δημοφιλέστερους τίτλους του εμβληματικού στούντιο του Χόλυγουντ. Κλασικές ταινίες, όπως Ποκαχόντας, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Μικρή Γοργόνα, η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, η Ωραία Κοιμωμένη, η Σταχτοπούτα, αλλά και πιο σύγχρονοι κινηματογραφικοί τίτλοι, όπως Frozen (Ψυχρά και Ανάποδα), Maleficent, Brave, Μαλλιά Κουβάρια, η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος έρχονται για να δώσουν «πριγκιπικό» αέρα στις γιορτές μας.