ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Θέλεις απ'όλα; Θέλεις Απολλώνιον!

Θέλεις απ'όλα; Θέλεις Απολλώνιον!

Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία Αρτοποιϊας, Ζαχαροπλαστικής, Καφέ και Brunch, προσφέρει καθημερινά από το 1965 μεγάλη ποικιλία σε είδη ψωμιού με υψηλή διατροφική αξία και πλούσια γεύση.

«Ορεινό» από 100% προζύμι και πάνω από 24 ώρες ωρίμανσης πριν το ψήσιμο. «Φάρμας» πολύσπορο με προζύμι και 11 δημητριακά, θρεπτικό ψωμί «Ζέας».

«Θεσσαλικό» αργής ωρίμανσης με προζύμι από σκληρό κίτρινο αλεύρι του Θεσσαλικού κάμπου. «Μοναστηριακό» με προζύμι από φαγόπυρο, ψημένο μέσα σε ξύλινες φόρμες. “Low GI” ψωμί χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη ή Ψωμί «Chia» με σπόρους πλούσιους σε Ωμέγα 3, μεταξύ άλλων.

Στα καταστήματα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ φτιάχνονται καθημερινά λαχταριστά σάντουιτς με πλούσια γεύση χάρη στα φρέσκα πρώτης ποιότητας υλικά! Ομελέτα-μπέικον σε γαλλική μπαγκέτα, ζαμπόν ψητό μελιού και τυρί σε μπαγκετάκι γαλλικό ή γαλοπούλα ψητή σε μπαγκέτο μαύρο με ηλιόσπορο. Prosciutto σε μπαγκέτο μαύρο με ηλιόσπορο ή σολομό καπνιστό σε μπαγκέτο μαύρο με ηλιόσπορο, vegan σε τσιαπατάκι μαύρο. Αλλά και κοτομπουκιές σε μπαγκέτο λευκό με σουσάμι ή «μπόμπες» σε διάφορες γεύσεις, όπως κοτόπουλο ή γαλοπούλα. Επίσης μεγάλη ποικιλία σε σφολιάτες! Αυθεντικές και παραδοσιακές χωριάτικες συνταγές, όπως η σπανακόπιτα με χειροποίητο και τραγανό φύλλο με γέμιση από φρέσκα λαχανικά της ελληνικής γης και φέτα Π.Ο.Π., τυρόπιτα χωριάτικη ή κουρού, λουκανικόπιτα, πίτσα ή πεϊνιρλί.

Σε όλα τα καταστήματα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, σε επιλεγμένα κομβικά σημεία στην Αττική, μπορεί κανείς να απολαύσει κορυφαίας ποιότητας καφέ 100% Arabica, φτιαγμένο από επαγγελματίες με πάθος για την τέχνη του καφέ, φυσικούς χυμούς και άλλα ροφήματα, για ένα μικρό αναγκαίο διάλειμμα από τον πιεστικό ρυθμό της καθημερινότητας.

Και βέβαια απολαυστικά γλυκά με την υπογραφή της ποιότητας ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ! Γλυκές λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους, όπως γλυκά ταψιού ή τούρτες, σοκολατόπιτες, προφιτερόλ, ντόνατς, μακαρόν.... που δεν ξέρεις τι να πρωτοεπιλέξεις! Αλλά και τώρα στις γιορτές αυθεντικό Ιταλικό αφράτο Panettone με σοκολάτα ή φρούτα, Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια σοκολάτας, φρέσκα παραδοσιακά μελομακάρονα ή κουραμπιέδες, τραγανές δίπλες με μέλι και καρύδι! Και λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου πρωταγωνίστριες οι βασιλόπιτες!

Από την παραδοσιακή βασιλόπιτα των παιδικών μας χρόνων με την άχνη ζάχαρη, την κλασική με επικάλυψη σοκολάτας ή τη red velvet με την επικάλυψη λευκής σοκολάτας... η επιλογή είναι δική σας!

Καλή Χρονιά!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ