SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Aggistriotis Agriculture SA: Tι πρέπει να ξέρουμε για τα βιολογικά προϊόντα

Aggistriotis Agriculture SA: Tι πρέπει να ξέρουμε για τα βιολογικά προϊόντα

Ο σύγχρονος καταναλωτής επιθυμεί όλο και περισσότερο να ενημερώνεται και να γνωρίζει για τις μεθόδους παραγωγής των τροφίμων καθ’ όλα τα στάδια της τροφικής αλυσίδας.

Ιδιαίτερα για τα βιολογικά προϊόντα, έχει θεσπιστεί το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να διασφαλίζεται η τήρηση των δεσμεύσεων της νομοθεσίας, που διέπει την βιολογική παραγωγή των προϊόντων, τη μεταποίηση, επισήμανση και εμπορία τους.

Έτσι, δίδεται η δυνατότητα στους κατόχους εκμεταλλεύσεων που ασχολούνται με την παραγωγή, την τυποποίηση, μεταποίηση ή εμπορία των βιολογικών προϊόντων, μετά από την διαδικασία του ελέγχου, να αποκτήσουν την επίσημη πιστοποίηση ότι τήρησαν τις δεσμεύσεις της ισχύουσας νομοθεσίας που διέπει τα προϊόντα αυτά.

Παράλληλα, με τον τρόπο αυτό, αυξάνεται η αξιοπιστία των προϊόντων στο καταναλωτικό κοινού κερδίζει καθημερινά έδαφος, διασφαλίζεται η επωνυμία των προϊόντων αυτών και εξασφαλίζεται διαφάνεια καθ’ όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας.

Η Aggistriotis Agriculture SA συνεχίζει ακάθεκτή την επαγγελματική εξέλιξή της μέσα στα χρόνια. Με την ίδια φροντίδα και ασφάλεια, μεταφέροντας τη γνώση και το μεράκι, από γενιά σε γενιά, από το 1832 έως και σήμερα. Ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια, στο βιολογικό ελαιόλαδο & αμύγδαλο και σε περαιτέρω νέες καλλιέργειες, αναπτύσσοντας συνεχώς τις επιχειρηματικές συνεργασίες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ