ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χορός εκατομμυρίων στο ΤΖΟΚΕΡ: Το mega τζακ ποτ μοιράζει απόψε 8,5 εκατ. ευρώ

Χορός εκατομμυρίων στο ΤΖΟΚΕΡ: Το mega τζακ ποτ μοιράζει απόψε 8,5 εκατ. ευρώ
Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στον ρυθμό του mega τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Ύστερα από 17 συνεχόμενα τζακ ποτ, το παιχνίδι μοιράζει απόψε 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από το πρωί είναι αυξημένη, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού τους τελευταίους 18 μήνες. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2020 ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 7,7 εκατομμύρια ευρώ.

Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Όσοι δεν προλαβαίνουν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Ζωντανά η κλήρωση του παιχνιδιού

Η μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το Facebook, στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ