ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Realme GT2 Pro: Ένα premium smartphone που ήρθε για να προσφέρει πολλά περισσότερα

Realme GT2 Pro: Ένα premium smartphone που ήρθε για να προσφέρει πολλά περισσότερα

Με μία πληθώρα επιλογών στη διάθεσή μας, το να βρούμε το smartphone εκείνο που θα μας προσφέρει άνεση και ευελιξία σε καθημερινό επίπεδο και την ίδια ώρα, θα αποτελέσει τη βάση για δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας και μεταξύ άλλων, για αναβαθμισμένες εμπειρίες θέασης και gaming, ενώ θα είναι ταυτόχρονα φιλικό προς το περιβάλλον και δεν θα μας βγάζει εκτός budget, φαντάζει δύσκολη υπόθεση.

Αυτό πιστεύαμε, τουλάχιστον, μέχρι να πάρουμε στα χέρια μας και να τεστάρουμε το νέο realme GT2 Pro, που μόλις κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά.

Πιθανότατα διερωτάστε, βέβαια, τι μπορεί να διαθέτει ένα κινητό εν έτει 2022, που να το κάνει να διαφέρει σημαντικά από άλλες συσκευές της κατηγορίας του. Το realme GT2 Pro, λοιπόν, είναι σίγουρα μία περίπτωση που ξεχωρίζει και αξίζει την προσοχή μας. Διότι αποτελεί ένα κινητό τηλέφωνο που ταιριάζει άψογα στον σύγχρονο και ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο ζωής, προσφέροντας δε πολλά περισσότερα από όσα περιμένουμε, στην τιμή που το βρίσκουμε.

Συνεπώς, στην περίπτωση που βρίσκεστε στη διαδικασία αναζήτησης νέου smartphone, αξίζει να κάνετε μία παύση για να μάθετε περισσότερα για το realme GT2 Pro και τα όσα μας εξέπληξαν ευχάριστα στη συγκεκριμένη συσκευή, την οποία είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε πρώτοι.

Από τον «πράσινο» σχεδιασμό στην επαγγελματικών προδιαγραφών κάμερα

Λίγα είναι τα κινητά τηλέφωνα που φτάνουν στα χέρια μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε μία πιο eco-friendly επιλογή και μάλιστα, ήδη από το unboxing τους. Είναι τουλάχιστον ευχάριστο συνεπώς το γεγονός ότι το realme GT2 Pro είναι μία πιο φιλική προς το περιβάλλον συσκευή, αφού με την κατασκευή κάθε ενός εκατομμυρίου smartphone GT 2 Pro με τη σχεδίαση Paper Tech Master Design και τη νέα φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία, γίνεται εξοικονόμηση στην παραγωγή 3,5 εκατομμυρίων πλαστικών μπουκαλιών.

Μετά το unboxing, βέβαια, σειρά είχε κάτι που ενδιαφέρει τους περισσότερους χρήστες κινητών στις μέρες μας, δηλαδή οι κάμερες που διαθέτει. Στην εποχή της ψηφιακής εικόνας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της συνεχούς κατανάλωσης online περιεχομένου, άλλωστε, το να έχουμε ένα κινητό που να βγάζει άψογες εικόνες και βίντεο ανεξαρτήτως συνθηκών, είναι μία παράμετρος που μπορεί να καθορίσει την επιλογή μας.

Το realme GT2 Pro, λοιπόν, διαθέτει τη μοναδική στον κόσμο εξαιρετικά ευρυγώνια κάμερα 150° με ανάλυση 50 MP, κάμερα για selfie 16MP, αλλά και κάμερα 40x micro-lens, που μας επιτρέπουν να τραβάμε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και με εκπληκτικές λεπτομέρειες. Δεν μένει όμως μόνο εκεί, αλλά διαθέτει και μία σειρά από λειτουργίες, που απογειώνουν τις λήψεις μας.

Από την πρώτη λειτουργία fish-eye στον κόσμο, μέχρι την πρώτη λειτουργία Street Photography σε smartphone που δημιουργήθηκε από τη Realme. Όσο για τις νυχτερινές λήψεις, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι βγάζει φωτογραφίες που πραγματικά δεν υστερούν σε τίποτα από άλλα premium κινητά, στοιχείο που σίγουρα μας εντυπωσίασε.

Από τον πανίσχυρο επεξεργαστή 5G στο σύστημα ψύξης και την κορυφαία συνδεσιμότητα

Αν υπάρχει κάτι στο οποίο όλοι συμφωνούμε, αυτό είναι ότι ένα κινητό τηλέφωνο σήμερα πρέπει να μπορεί να αποτελεί παράλληλα και ένα πολύεργαλείο, που θα μας στηρίζει τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε ό,τι αφορά στην ψυχαγωγία μας, είτε αυτή περιλαμβάνει βραδιές binge watching, είτε ατέλειωτο gaming και βιντεοκλήσεις.

Το realme GT2 Pro, λοιπόν, μας εξέπληξε ευχάριστα και σε αυτά τα σημεία. Και αυτό είναι κάτι που οφείλεται κατά βάση στον οκταπύρηνο επεξεργαστή που διαθέτει και συγκεκριμένα, στον Snapdragon™ 8 Gen 1 Επεξεργαστή 5G, που χρησιμοποιεί τη νέα αρχιτεκτονική Armv9 και την τεχνολογία 4mn για να παρέχει 20% ταχύτερη απόδοση CPU και έως και 30% καλύτερη απόδοση GPU.

Να σημειώσουμε απλώς ότι ο μηχανισμός AI 7ης γενιάς είναι τέσσερις φορές ταχύτερος από τον προκάτοχό του, ενώ πρόκειται και για τον πρώτο επεξεργαστή που χρησιμοποιεί τη νέα τεχνολογία 4nm της Samsung, με 20% ταχύτερη απόδοση και 30% μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Μιλάμε ουσιαστικά για ένα κινητό υψηλών επιδόσεων, κάτι στο οποίο συμβάλλει και το σύστημα ψύξης ατμών από ανοξείδωτο ατσάλι Stainless Steel Vapor Cooling Max, που διαθέτει το realme GT2 Pro. Πρόκειται για μία επαναστατική λύση, η οποία καλύπτει όλα τα βασικά σημεία του κινητού που θερμαίνονται. Έτσι, ο Snapdragon 8 Gen 1 παραμένει δροσερός και οι επιδόσεις του κινητού, δεν «πέφτουν» ποτέ.

Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της συνδεσιμότητας, το realme GT2 Pro μας ικανοποίησε επίσης, αφού και εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν συνδυασμό καινοτομιών στο υλικό και το λογισμικό, που βελτιώνει την απόδοση λήψης στο κινητό για Wi-Fi, 5G και NFC.

Με πιο απλά λόγια, με το συγκεκριμένο κινητό δεν θα ψάχνετε να βρείτε το σωστό σημείο για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή, αφού με το GT 2 Pro, κάθε σημείο είναι το σωστό. Χάρη στην πανκατευθυντική τεχνολογία Wi-Fi δε, διαθέτει ανώτερη λήψη και σταθερότητα, ανεξάρτητα από τη γωνία που το κρατάτε.

Σκεφτείτε ακόμη ότι πρόκειται για ένα smartphone, που είναι σχεδιασμένο με 12 κεραίες γύρω-γύρω και έτσι, επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κεραίες για χρήση με βάση την ισχύ του σήματος. Και αυτό σημαίνει ανεμπόδιστη συνδεσιμότητα και multitasking και online ψυχαγωγία ή επικοινωνία, χωρίς περιορισμούς.

Αν λάβουμε υπόψη μας ότι το realme GT2 Pro διαθέτει, επίσης, ισχυρή μπαταρία 5000mAh που μας κάνει να ξέρουμε ότι δεν θα μας εγκαταλείψει όταν το χρειαζόμαστε περισσότερο, διπλά στερεοφωνικά ηχεία, Dolby Atmos για κορυφαίες εμπειρίες ακρόασης και μεταξύ άλλων, χωρητικότητα έως 12GB RAM και 256GB ROM, αλλά και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης οθόνης 1-120 Hz, τότε μπορούμε να μιλήσουμε ξεκάθαρα για ένα smartphone που ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία του.