ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη το Διαδικτυακό Συνέδριο του New York College

Παρουσία του  Άδωνι Γεωργιάδη το Διαδικτυακό Συνέδριο του New York College

Ο Eκπαιδευτικός Όμιλος Νew York College με την επίσημη υποστήριξη του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, την επιστημονική υποστήριξη του Athens Leadership Lab του New York College και Χορηγό Επικοινωνίας το CNN Greece, διοργανώνει την Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2022 και ώρα 19:00 online διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: «Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και της Οικονομίας στην Ελλάδα. Υπάρχει Success Story; Αν ναι, πως αυτό μπορεί να συνεχιστεί;»

Την Εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κος Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Δημήτρης Μπουραντάς, Πρύτανης New York College, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), Σίμος Αναστασόπουλος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιριών & Επιχειρηματικότητας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, CEO Foresight, Αθανάσιος Συριανός, Πρόεδρος Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ) και Δημήτριος Κουτσόπουλος, CEO, Deloitte Ελλάδος. Τη Συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Πεφάνης.

Η παρακολούθηση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ: https://www.nyc.gr/about-nyc/events/epixeirimatikothta-webinar#undefined2 για δηλώσεις συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί LIVE από το επίσημο κανάλι του Νew York College στο YouTube στην ακόλουθη διεύθυνση: https://youtu.be/1l-VBUzz9Cg

ΔΗΜΟΦΙΛΗ