SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στον ΟΠΑΠ με το Κύπελλο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Στον ΟΠΑΠ με το Κύπελλο η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού
Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Μάρετ Γκροθούες, Μαργκαρίτα Στεπανένκο, Τζένιφερ Κρος, Πέννυ Ρόγκα, Αθηνά Παπαφωτίου, Εύα Χαντάβα

Οι αθλήτριες και ο προπονητής πανηγυρίζουν τον τίτλο μαζί με τον Μεγάλο Χορηγό τους ΟΠΑΠ.

Λίγες ημέρες, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που σηματοδοτεί την επιστροφή στα τρόπαια μετά από 11 χρόνια, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΠΑΠ μαζί με το τρόπαιο.

Εκεί τις υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, και ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκαςκ. Χριστοφόρου συνεχάρη τις αθλήτριες του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα, Πέννυ Ρόγκα, Αθήνα Παπαφωτίου, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μαργκαρίτα Στεπανένκο, Τζένιφερ Κρος, Μάρετ Γκροθούες, τον προπονητή Αποστόλη Οικονόμου και τον Team Manager Νίκο Λάζο και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν τις επιτυχίες, τονίζοντας ότι ο ΟΠΑΠ, ως Μεγάλος Χορηγός του Παναθηναϊκού Α.Ο., βρίσκεται στο πλευρό τους.

Μάλιστα, με την Μαργκαρίτα Στεπανένκο συζήτησαν τις πρόσφατες εξελίξεις στην Ουκρανία, με τον κ. Χριστοφόρου να επισημαίνει ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, ο ΟΠΑΠ ήταν η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που δραστηριοποιήθηκε ενεργά σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό για τη στήριξη των πληγέντων στην Ουκρανία. «Πετύχαμε τον πρώτο στόχο της σεζόν» Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός επικεντρώνεται τώρα στο Πρωτάθλημα.

Η αρχηγός της ομάδας, Εύα Χαντάβα, δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά που φέραμε αυτό το Κύπελλο στην ομάδα, μετά από 11 χρόνια. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΟΠΑΠ για τη στήριξή του. Πετύχαμε τον πρώτο στόχο και επικεντρωνόμαστε στον δεύτερο, που είναι το πρωτάθλημα».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αποστόλης Οικονόμου, τόνισε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΟΠΑΠ ως Μεγάλο Χορηγό μας γιατί μας βοηθάει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε εφέτος να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών, εκεί που επιτάσσει το DNΑ του.

Είμαστε περήφανοι γιατί το καταφέραμε με τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Κύπελλο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ