ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΕΥ: Επιχειρηματίας της χρονιάς ο Γιώργος Γεράρδος

ΕΥ: Επιχειρηματίας της χρονιάς ο Γιώργος Γεράρδος
O ιδρυτής και πρόεδρος του δ.σ. της Πλαίσιο Computers Γιώργος Γεράρδος, αναδείχθηκε «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2021

Τον τίτλο του Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» για το 2021 κατέκτησε ο Γιώργος Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος του δ.σ. της Πλαίσιο Computers στον καθιερωμένο διαγωνισμό που διοργανώνει κάθε δύο χρόνια η EY Ελλάδος.

Στο πλαίσιο της τελετής απονομής που διοργανώθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βραβεύθηκαν, επίσης, οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών του διαγωνισμού, μετά από απόφαση της ανεξάρτητης εννεαμελούς Κριτικής Επιτροπής, υπό την προεδρία του κ. Βασίλειου Κάτσου, Προέδρου και Συνιδρυτή της VNK Capital και Έλληνα «Επιχειρηματία της Χρονιάς» 2008.

Οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών είναι:

• «Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας» και νικητής του βραβείου Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» για το 2021, ο Γ. Γεράρδος, ιδρυτής και πρόεδρος Δ.Σ. της Πλαίσιο Computers.

• «Διεθνώς Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», ο Γεώργιος Μυλωνάς, πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος της ΑΛΟΥΜΥΛ.

• «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας», ο Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου, διευθύνων σύμβουλος και συν-ιδρυτής της Blueground και

• «Πρωτοπόρος Επιχειρηματίας», ο Βασίλης Γ. Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Παράλληλα, και για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού στην Ελλάδα, απονεμήθηκε τιμητική «Διάκριση Συνολικής Επιχειρηματικής Προσφοράς», στον κ. Ελευθέριο Σαΐτη, ιδρυτή και ρόεδρο των εταιρειών, Kronos, Intercomm Foods και Agrophoenix, αναγνωρίζοντας την εξαιρετική επιχειρηματική του πορεία και τη συνεισφορά του στην εθνική οικονομία.

Σημειώνεται πως ο κ. Γεράρδος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό στο Μόντε Κάρλο τον Ιούνιο του 2022, όπου, μαζί με τους νικητές του αντίστοιχου εθνικού βραβείου από 60 περίπου χώρες, θα διαγωνιστεί για τον τίτλο ΕΥ World Entrepreneur Of The Year 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ