SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Λάβετε μέρος στον plus διαγωνισμό που χαρίζει μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ

Λάβετε μέρος στον plus διαγωνισμό που χαρίζει μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ

Αν υπάρχει ένα «μάθημα» που πήραμε τα τελευταία δύο χρόνια, που τα δεδομένα στη ζωή μας άλλαξαν, αυτό ήταν ο σημαντικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η τεχνολογία στην καθημερινότητά μας και πόσο πιο ευέλικτους μπορεί να μας κάνει ένα εργαλείο, όπως το smartphone μας.

Φυσικά, σε αυτό μας βοηθήσαν οι εφαρμογές που υπάρχουν διαθέσιμες στα καταστήματα ψηφιακών εφαρμογών και οι οποίες μας δίνουν άμεσες λύσεις, σε κάθε ζήτημα που προκύπτει.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, λοιπόν, δείχνουμε μία μεγαλύτερη προτίμηση στα καταστήματα που διαθέτουν ψηφιακή παρουσία και μας επιτρέπουν μέσω κάποιου app, να εκπληρώνουμε με μεγαλύτερη άνεση τις υποχρεώσεις μας. Και φυσικά, ένα από αυτά τα app είναι και το Lidl Plus, η εύχρηστη εφαρμογή που μας προσφέρει η Lidl Ελλάς και μέσω της οποίας μπορούμε τώρα να λάβουμε μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό, ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Απριλίου και θα χαρίσει σε 20 τυχερούς μετρητά συνολικής αξίας 80.000 ευρώ.

Πώς θα βγούμε κερδισμένοι, κάνοντας τις αγορές μας από το σούπερ μάρκετ

Παρότι η επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ είναι μία υποχρέωση που συχνά απολαμβάνουμε, μεταξύ άλλων απαιτεί αρκετό χρόνο από εμάς. Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, για να ψωνίζουμε και συγχρόνως να κερδίζουμε; Στην παραπάνω ερώτηση δίνει απάντηση η εφαρμογή της Lidl Ελλάς, Lidl Plus, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κερδίζουμε χρόνο και χρήματα από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, όχι μόνο μας ενημερώνει για τις καθημερινές προσφορές του αγαπημένου μας σούπερ μάρκετ, αλλά μας προσφέρει επίσης εκπτωτικά κουπόνια και μας προτείνει την ιδανική στιγμή μέσα στη μέρα, για να πραγματοποιήσουμε τα ψώνια μας. Ωστόσο, πλέον είναι και το μέσο με το οποίο μπορούμε να μπούμε στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιεί η Lidl Ελλάς, προσφέροντας μετρητά συνολικής αξίας 80.000, θέλοντας έτσι να μας επιβραβεύσει για την εμπιστοσύνη που της δείχνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Πώς θα λάβουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσουμε 4.000 ευρώ μετρητά

Αν θέλουμε να λάβουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό της Lidl Ελλάς, έχει σημασία να γνωρίζουμε πως η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Συγκεκριμένα, έπειτα από κάθε επίσκεψή μας στο σούπερ μάρκετ, αφού έχουμε γεμίσει το καλάθι μας και έχουμε πάει στο ταμείο, θα σκανάρουμε την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus.

Εφόσον έχουμε πραγματοποιήσει αγορές από 25 ευρώ και πάνω, θα λάβουμε μία συμμετοχή για τον διαγωνισμό, εντός της εφαρμογής. Αντίστοιχα, αν έχουμε πραγματοποιήσει αγορές άνω των 50 ευρώ, θα εξασφαλίσουμε δύο συμμετοχές. Ωστόσο, στην περίπτωση που έχουμε συγκεντρώσει το ποσό των 55 ευρώ, τα επιπλέον 5 ευρώ δεν θα συνυπολογιστούν στην αμέσως επόμενη αγορά μας. Με αυτόν τον τρόπο, όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσουμε, τόσες περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε να είμαστε μέσα στους 20 τυχερούς νικητές που θα κληρωθούν και θα λάβουν 4.000 ευρώ μετρητά (συμπεριλαμβανομένου και του αναλογούντος φόρου) ο καθένας.

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως δεν αρκεί να συγκεντρώσουμε τις συμμετοχές μας, πραγματοποιώντας τα ψώνια του νοικοκυριού από τα καταστήματα της Lidl Ελλάς. Για να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία και να εξασφαλίσουμε τις συμμετοχές που έχουμε συγκεντρώσει, θα χρειαστεί να τις αποστείλουμε μέσω της εφαρμογής Lidl Plus, η οποία εξελίσσεται και ανανεώνεται συνεχώς με νέες λειτουργίες και περιεχόμενο, με σκοπό να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και άνετη.

Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα.