ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, νέος Χρυσός Χορηγός της ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, νέος Χρυσός Χορηγός της ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το νέο Χρυσό Χορηγό της, Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, παρουσίασε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022 η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.), σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος, αναφερόμενος στη νέα χορηγία, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας με τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έναν εκ των μεγαλύτερων Κατασκευαστικών Ομίλων παγκοσμίως, για την ανάδειξη των αθλημάτων του Υγρού Στίβου αλλά και τη στήριξη των ομάδων και αθλητών στην προσπάθειά τους για διάκριση σε διεθνείς οργανώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο διάστημα με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.

Στην ομιλία του ο κ. Γιαννόπουλος, τόνισε χαρακτηριστικά: «Η παρουσία του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας αποτελεί μία σημαντική στήριξη στις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών μας να πετύχουν διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα και βέβαια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Η Κ.Ο.Ε. με τη σημερινή συμφωνία εκσυγχρονίζεται και εισέρχεται σε ένα πεδίο άγνωστο γι’ αυτήν μέχρι πρότινος. Είμαι πεπεισμένος ότι η συνεργασία μας αυτή ξεπερνάει τα στενά όρια μιας χορηγικής σχέσης καθώς σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την Ομοσπονδία και τις ουσιαστικές της προσπάθειες για ανάδειξη του υγιούς αθλητισμού, των αξιών της ομαδικότητας και της αριστείας και του εκσυγχρονισμού λειτουργίας της Ομοσπονδίας στα πρότυπα της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Κ.Ο.Ε. στην πρώτη αυτή μεγάλη δράση του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ στον Ελληνικό Αθλητισμό, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα επισφραγιστεί με σημαντικές και περήφανες στιγμές για όλους εμάς αλλά και τον Αθλητισμό ευρύτερα.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η σχέση εμπιστοσύνης του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ προς την Κ.Ο.Ε., θα είναι ο οδηγός και προς άλλες εταιρείες , ώστε να συνδράμουν προς τη μεγάλη οικογένεια του Υγρού Στίβου στη χώρα μας.»

Από την πλευρά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ κ. Ευθύμιος Μπουλούτας, υπογράμμισε: «Η ΚΟΕ αποτελεί ένα πρότυπο Ομοσπονδίας, με μία πλειάδα αθλητών σε ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα που δε σταματούν να προσφέρουν όμορφο αθλητικό θέαμα αλλά και πολλές συγκινήσεις και περηφάνεια με τις διακρίσεις και τα επιτεύγματά τους.

Αποτελεί όμως ένα βαθύ παράδειγμα αθλητικού ήθους για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι. Σήμερα, με τη «Χρυσή» συνεργασία που ξεκινά, επιθυμούμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών και παροχών, προς όλους τους αθλητές και όλα τα σωματεία της Ομοσπονδίας.

Αναδεικνύουμε την αξία του αθλητισμού για τη Νέα Γενιά και δημιουργούμε το έδαφος ώστε οι αθλητές μας να μπορούν να διεκδικήσουν τα όνειρά τους και τους στόχους τους από τις μικρότερες ως τις μεγαλύτερες Διεθνείς Οργανώσεις όπως είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2024 στο Παρίσι.»

Στη εκδήλωση της παρουσίασης του νέου Χρυσού Χορηγού της ΚΟΕ, παραβρέθηκαν, από πλευράς Ομοσπονδίας, ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Αφρουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Στέφανος Αυγουλέας, τα μέλη του Δ.Σ, Βασίλης Σκουντής, Εύη Μωραϊτίδου, Νίκος Ξυλούρης, Δέσποινα Καράμπελα, Κέλλυ Αραούζου και ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Γιαννουρής.

Από τον Όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ, επίσης, η Διευθύντρια Στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης, Αφροδίτη Αβραμέα.

Παρόντες στην εκδήλωση οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί των αθλημάτων της Κ.Ο.Ε, Θόδωρος Βλάχος (Υδατοσφαίριση Ανδρών), Αλεξία Καμμένου (Υδατοσφαίριση Γυναικών), Δημήτρης Αθυμαρίτης (Κολύμβηση / Υδατοσφαίριση), Αναστασία Γκούτσεβα (Καλλιτεχνική), καθώς επίσης και κορυφαίοι / -ες αθλητές / -τριες των εθνικών μας ομάδων (Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κώστας Γκιουβέτσης, Θάλεια Δρασίδου, Δημήτρης Μάρκος, Κώστας Μερετσόλιας, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Τάσος Μυλωνάκης).

Παρών και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, όπως επίσης ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, με τον Β’ Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Μάνο Σταραμόπουλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ