ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μαζί βρίσκουμε λύση: Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες της doValue

Μαζί βρίσκουμε λύση: Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες της doValue

Η διευθέτηση των οφειλών είναι ένα ζήτημα που απασχολεί και δημιουργεί άγχος στον οφειλέτη. Τόσο το χρέος που πρέπει να τακτοποιηθεί, όσο και ο τρόπος με τον οποίο θα επιτευχθεί αυτό, ενδέχεται να δημιουργήσουν αναστάτωση, αναβλητικότητα, ακόμα και αποστροφή. Διότι ο οφειλέτης που επιθυμεί να τακτοποιήσει το χρέος του μέσω ρύθμισης οφειλών, αποθαρρύνεται όταν έρχεται αντιμέτωπος με γραφειοκρατία που θυμίζει τη δεκαετία του 1980 και όχι τον ψηφιακό μετασχηματισμό που συντελείται παγκοσμίως, εν έτη 2022.

Σε αυτό το σημείο, η doValue Greece παρεμβαίνει δυναμικά, προσφέροντας ψηφιακές λύσεις, μέσω ενός ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτρονικών υπηρεσιών, τις οποίες παρέχει μέσω της ανανεωμένης της ιστοσελίδας. Μαζί με τη doValue Greece, ο οφειλέτης βρίσκει λύση άμεσα, εύκολα, με ασφάλεια και αποδοτικότητα, καθώς κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει λύνεται ψηφιακά, από την άνεση του δικού του χώρου, χωρίς να περιμένει σε ουρές, να ταλαιπωρείται από ασυνεννοησίες και να χάνει τον χρόνο του.

Επιπλέον, μέσω της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης, η doValue Greece μειώνει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της διαδικασίας, με πολύ λιγότερες εκτυπώσεις χαρτιού και, φυσικά, με κερδισμένο χρόνο από όλες τις πλευρές.

Αίτημα ρύθμισης οφειλών μέσω της e-Ρύθμισης Οφειλής

Με τη doValue Greece, η διαδικασία ξεκινά από την αρχή και την ηλεκτρονική υποβολή αιτήματος ρύθμισης μέσω της e-Ρύθμισης Οφειλής. Ο οφειλέτης μπορεί να υποβάλει το αίτημά του και να επιτύχει τη ρύθμιση των οφειλών του, από όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς αναμονή, γρήγορα και χωρίς γραφειοκρατία, μέσα από συνολικά τρία απλά, ψηφιακά βήματα.

Αρχικά και με τη βοήθεια ειδικού ψηφιακού εργαλείου καταχώρησης αιτημάτων, καθοδηγείται στην συμπλήρωση των απαραίτητων πεδίων, όπως είναι η δόση που επιθυμεί να καταβάλλει στο εξής, τα απαιτούμενα έγγραφα, τα προσωπικά του στοιχεία και τα στοιχεία επικοινωνίας του.

Αφού αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί, το αίτημα λαμβάνει μοναδικό αριθμό καταχώρησης. Με αυτόν ως αριθμό αναφοράς, ο οφειλέτης μπορεί στο εξής να παρακολουθεί την πορεία του αιτήματός του και τα στάδια εξέλιξης στα οποία βρίσκεται κάθε φορά.

Τέλος, εφόσον το αίτημά του εγκριθεί, καλείται να υπογράψει τη σύμβαση ρύθμισης της οφειλής. Και αυτή η διαδικασία γίνεται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά με την e-signature*, γρήγορα και με ασφάλεια, καθώς πριν την ηλεκτρονική υπογραφή, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να διαβάσει αναλυτικά τους όρους στη σύμβαση της ρύθμισης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η υπογραφή, απαιτείται κωδικός μιας χρήσης (OTP), ενώ αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, λαμβάνει με email ηλεκτρονικό αντίγραφο της σύμβασης ρύθμισης.

Ηλεκτρονική πληρωμή των δόσεων με e-Payment**

Η doValue Greece ωστόσο συνεχίζει να είναι δίπλα στον οφειλέτη και στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, δηλαδή κατά την καταβολή των δόσεων της οφειλής, καθώς προσφέρει την υπηρεσία e-Payment. Μέσω του e-Payment, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, απλά, γρήγορα και με ασφάλεια η πληρωμή της οφειλής, χωρίς προμήθεια. Ο οφειλέτης χρειάζεται απλώς να έχει μία χρεωστική κάρτα (debit) και ένα email (ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου). Εκεί θα αποστέλλονται κάθε φορά τα απαραίτητα στοιχεία για την πληρωμή, ενώ θα αναγράφεται και το χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του για την εξόφλησή της.

Υποστήριξη και καθοδήγηση σε κάθε βήμα

Με την υπηρεσία Online Advisor, η doValue Greece υποστηρίζει και καθοδηγεί τον οφειλέτη να σχεδιάσει το πλάνο αποπληρωμής που εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Με ασφαλή επικοινωνία από τον δικό του χώρο και μέσω τηλεδιάσκεψης με συγκεκριμένο εκπρόσωπο της εταιρείας κατόπιν ραντεβού σε ώρα και μέρα που διευκολύνει τον οφειλέτη, μπορεί να συζητήσει ό,τι τον απασχολεί σχετικά με τη ρύθμιση της οφειλής του. Παράλληλα, με την υπηρεσία e-Aιτήματα, μπορεί να ολοκληρώσει από όπου κι αν βρίσκεται, χωρίς αναμονή, γρήγορα, τις σχετικές ενέργειες για βεβαιώσεις, έγγραφα ή άλλα αιτήματά όπως είναι η βεβαίωση οφειλής, εξόφλησης, καταβολών, τόκων, η κίνηση λογαριασμού, οι πληροφορίες δόσης / λογαριασμού (Ν.3869) κά. Με την επικαιροποίηση στοιχείων e-KYC μπορεί να επικαιροποιεί τα στοιχεία του, ανάλογα με το χαρτοφυλάκιο στο οποίο υπάγεται είτε μέσω τηλεδιάσκεψης είτε με ραντεβού. Τέλος, έχει τη δυνατότητα άμεσης και εύκολης πρόσβασης, από ένα σημείο μέσω του e-Έντυπα, σε πρότυπα εντύπων που χρειάζονται για θέματα που αφορούν σε οφειλές.

Η νέα, ψηφιακή εποχή απαιτεί εξελιγμένες λύσεις, σύγχρονες, που διευκολύνουν τους πολίτες στις υποθέσεις τους. Με τις e-Υπηρεσίες της doValue Greece βρίσκουμε μαζί τη λύση για κάθε ζήτημα, εύκολα, γρήγορα, ηλεκτρονικά!

*Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τους οφειλέτες των χαρτοφυλακίων Mexico Finance Designated Activity Company (DAC) και Frontier Issuer Designated Activity Company.

** H υπηρεσία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε οφειλέτες χαρτοφυλακίων Pillar Finance Designated Activity Company / Cairo No. 1 Finance Designated Activity Company / Cairo No. 2 Finance Designated Activity Company / Mexico Finance Designated Activity Company (DAC / Intrum Hellas Designated Activity Company