SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Χάνω τα μαλλιά μου, τι να κάνω; Μάθε για την αποκατάσταση της τριχόπτωσης με απόλυτα φυσικό τρόπο

Χάνω τα μαλλιά μου, τι να κάνω; Μάθε για την αποκατάσταση της τριχόπτωσης με απόλυτα φυσικό τρόπο

Τι γνωρίζετε για την τριχόπτωση; Ποιες είναι οι πιο ασφαλείς και εξειδικευμένες θεραπείες πρόληψης και αντιμετώπισης; Με τι κριτήρια θα επιλέξετε τον κατάλληλο γιατρό, ο οποίος θα διαγνώσει και θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα σας, με φυσικά αποτελέσματα που διαρκούν;

Ο Δρ. Γεώργιος Ζώντος, MD, BSc, MSc, PhD, FISHRS, ABHRS, διεθνoύς φήμης γιατρός στην αποκατάσταση της τριχόπτωσης, Fellow της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS) και εκλεγμένο μέλος στο Board of Directors του Αμερικανικού Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (American Board of Hair Restoration Surgery), μας δίνει όλες τις απαντήσεις.

Μετρώντας πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και με περισσότερες από 5.500 επιτυχημένες χειρουργικές επεμβάσεις για μεταμόσχευση μαλλιών σε Δανία, Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ και Νότια Αφρική, έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως για τις συστηματικά ασφαλείς ιατρικές πρακτικές με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα στη χειρουργική για την αποκατάσταση της τριχόπτωσης που εφαρμόζει. Παράλληλα, έχει διακριθεί για τις πρωτοποριακές έρευνες και δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Επιπλέον, συμμετέχει συστηματικά σε πολλές εκπαιδευτικές εκδηλώσεις και συνέδρια, καθώς είναι ένας από τους λίγους χειρουργούς παγκοσμίως που διδάσκουν FUE και χειρουργική μαλλιών σε άλλους χειρουργούς.

Με στόχο να προσφέρει και στους Έλληνες πρωτοποριακές υπηρεσίες κατά της τριχόπτωσης και να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση τους,αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του, την Ελλάδα, και να δημιουργήσει την Πρότυπη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Zontos Hair & Skin Clinic.Η Κλινική βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας και διαθέτει διεθνή πρότυπα ασφαλείας και αποτελεσματικότητας, υψηλών προδιαγραφών για την αποκατάσταση της τριχόπτωσης μέσα από τη μεταμόσχευση μαλλιών.

Τι είναι η τριχόπτωση;

Γνωρίζατε ότι ανεξαιρέτως φύλου, ηλικίας ή χώρας, ο κάθε άνθρωπος χάνει από 50 έως 100 τρίχες την ημέρα;

Πότε όμως μιλάμε για τριχόπτωση;

Όταν ο αριθμός των τριχών που χάνουμε υπερβαίνει των αριθμό αυτών που αναγεννούνται καθημερινά, τότε μιλάμε για πρόβλημα τριχόπτωσης. Σ’ αυτό συντελούν πολλοί εξωγενείς, οργανικοί και γενετικοί παράγοντες. Για παράδειγμα, η ανδρογενετική αλωπεκία είναι μία εξαιρετικά συνηθισμένη διαταραχή, η οποία επηρεάζει περίπου το 50% των ανδρών και άλλες τόσες γυναίκες μετά την ηλικία των 40 ετών. Επιπλέον, παρατηρείται μία αύξηση του φαινομένου ακόμα και σε νεαρότερες ηλικίες, λόγω του τρόπου ζωής, του άγχους και της διατροφής.

Σήμερα όμως υπάρχουν αρκετές θεραπείες που μπορούν να επιβραδύνουν, να σταματήσουν η και να αναστρέψουν το πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Ο Δρ,Ζώντος και η ομάδα του εφαρμόζουν λοιπόν, με υψηλά ποσοστά επιτυχίας, πρωτοποριακές και αποτελεσματικές λύσεις για την αποκατάσταση της τριχόπτωσης, τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες. Δίνοντας έμφαση στην γυναικεία αλωπεκία, προσφέρουν ανανεωμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε περίπτωσης, που περιλαμβάνουν όχι μόνο φαρμακευτικά σκευάσματα αλλά και μεθόδους αναγεννητικής ιατρικής (PRP).

Υπάρχει κίνδυνος από τις θεραπείες τριχόπτωσης;

Τα ανεπιθυμητά αποτελέσματα οφείλονται σε δύο βασικούς λόγους: Πρώτον, σε πλέον παρωχημένες θεραπείες και δεύτερον, στη διεθνή μάστιγα παράνομων κλινικών αποκατάστασης μαλλιών που υπόσχονται φθηνές και εφήμερες λύσεις. Συνήθως σε αυτές τις κλινικές, η διενέργεια των επεμβάσεων γίνεται από μη εξουσιοδοτημένο ιατρικό προσωπικό, και συνεπώς εμπεριέχει πολλούς κινδύνους και αρκετές φορές μη αναστρέψιμα αποτελέσματα.

Έχει αποδειχθεί ότι ,τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό ,πολλοί στρέφονται σε λύσεις αμφιβόλου ποιότητας, από μη εξειδικευμένο προσωπικό που υπόσχεται θαύματα σε εξευτελιστικές τιμές. Aρκετοί από τους ασθενείς του Δρ. Ζώντου τον επισκέπτονται για να διορθώσει προηγούμενες αποτυχημένες επεμβάσεις.

Ο Δρ. Ζώντος τονίζει ότι είναι καταλυτικής σημασίας οι ασθενείς πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε θεραπεία, να ενημερωθούν για την εξειδίκευση και την εμπειρία του γιατρού και να δουν αληθινά αποτελέσματα από περιπτώσεις ασθενών του. Στη Zontos Hair & Skin Clinic μπορούν να είναι σίγουροι πως η διάγνωση, ο σχεδιασμός, η εφαρμογή εξολοκλήρου της επέμβασης για τη μεταμόσχευση μαλλιών και η μετέπειτα παρακολούθηση, γίνονται από τον ίδιο το γιατρό και μόνο.

Τι διαφορετικό προσφέρει η Πρότυπη Κλινική Μεταμόσχευσής Μαλλιών Zontos Hair & Skin Clinic

Στόχος του Δρ. Ζώντου και της ιατρικής ομάδας του είναι κάθε ασθενής να νιώθει ασφάλεια και αυτοπεποίθηση απολαμβάνοντας τα φυσικά αποτελέσματα των προηγμένων θεραπειών που εφαρμόζουν. Ο ιατρικός εξοπλισμός της κλινικής είναι τελευταίας τεχνολογίας. Η ιατρική ομάδα αποτελείται από εξαιρετικά καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι συνεχίζουν την εκπαίδευση τους πάνω σε καινοτόμες μεθόδους, ώστε να εξελίσσονται διαρκώς. Οι ιατρικοί βοηθοί της κλινικής λαμβάνουν μέρος σε παγκόσμια συνέδρια και διδάσκουν νέους του κλάδου σε διεθνή και αναγνωρισμένα συνέδρια.

Στη Zontos Hair & Skin Clinic εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες θεραπείες βασισμένες σε διεθνή πρωτόκολλα. Η σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών ειδικά με την τεχνική FUE επιτρέπει την αποκατάσταση ακόμα και εκτεταμένων προβλημάτων αραίωσης με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο, αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και βελτιώνοντας την ψυχολογία ανδρών και γυναικών.

Η FUE είναι μια καινοτόμος τεχνική για μεταμόσχευση μαλλιών που προσφέρει εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα χωρίς γραμμικές ουλές και με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης. Επιπλέον, μόνο στη Zontos Hair & Skin Clinic εφαρμόζεται η επαναστατική τεχνική που ονομάζεται Vertical FUE Extraction, η οποία ελαχιστοποιεί τον τραυματισμό της δότριας περιοχής, σε ποσοστό 87%, επιτρέποντας ταυτόχρονα μια ευκολότερη και αποτελεσματικότερη συλλογή μοσχευμάτων.

Photo-5.jpg
Φωτογραφία Πριν
Photo-4.jpg
Φωτογραφία Μετά

Επιπλέον, στην κλινική εφαρμόζεται και μία επαναστατική εξέλιξη της τεχνική FUE, η Long Hair FUE, η οποία δεν απαιτεί ξύρισμα της δότριας περιοχής του κεφαλιού. Με τη μέθοδο αυτή, οι ασθενείς δε χρειάζεται να αλλάξουν στο ελάχιστο το στυλ των μαλλιών τους, και απολαμβάνουν φυσικά αποτελέσματα με μέγιστη διακριτικότητα.

Εξατομικευμένη διάγνωση και θεραπεία

Ο κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός. Έχει τις δικές του ανάγκες, το δικό του ιατρικό ιστορικό και δε μπορούν όλοι να κάνουν τις ίδιες θεραπείες. Τα μυστικά ενός επιτυχημένου φυσικού αποτελέσματος, με διάρκεια, είναι:

  • Ακριβής διάγνωση,
  • Μακροπρόθεσμη στρατηγική
  • Σχεδιασμός μίας φυσικής hairline που ταιριάζει απόλυτα στο πρόσωπο του κάθε ασθενή
  • Εξατομικευμένη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης

Στη Zontos Hair & Skin Clinic χρησιμοποιείται το πρωτοποριακό σύστημα FOLLYSIS© κατά τη διαδικασία της διάγνωσης , που επιτρέπει τον ακριβή σχεδιασμό αποκατάστασης της τριχόπτωσης, καθώς και παρακολούθησης των ασθενών. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό υπολογιστικό σύστημα διάγνωσης, που περιλαμβάνει προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας εικόνας του τριχωτού και είναι ειδικά σχεδιασμένο από τον Δρ. Ζώντο και την ομάδα του στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Πατρών και έχει παρουσιαστεί σε δυο παγκόσμια συνέδρια της ISHRS.

Για να κλείσετε το ραντεβού σας με τον Δρ. Ζώντο μπορείτε να επικοινωνήσετε:

H Zontos Hair & Skin Clinic βρίσκεται Ναπολέοντος Ζέρβα 18 Γλυφάδα ΤΚ 16675

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:
Το επίσημο site: https://www.zontoshairclinic.com/
Την επίσημη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/ZontosHairClinic
Την επίσημη σελίδα στο Instagram: https://www.instagram.com/zontos_hairclinic/