SPONSORED ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Info Quest Technologies: Πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις θα λάβουν επιδοτήσεις για ψηφιακές λύσεις

Info Quest Technologies: Πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις θα λάβουν επιδοτήσεις για ψηφιακές λύσεις

Με τις ψηφιακές τεχνολογίες να έχουν πλέον ένα διευρυμένο και σύνθετο ρόλο στην καθημερινότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης επενδύσεων σε ψηφιακές λύσεις «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» (Vouchers)  του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία.

Ο Αντώνης Σταματόπουλος, εμπορικός διευθυντής της Info Quest Technologies, εξηγεί στην κάμερα του CNN Greece ποια είναι τα εργαλεία εκείνα που χρειάζονται πλέον οι επιχειρήσεις και αναφέρεται αναλυτικά στο εν λόγω πρόγραμμα, το οποίο επιδοτεί έως και 90% το κόστος της επένδυσης που θα κάνει μία επιχείρηση.

Όπως αναφέρει ο κ. Σταματόπουλος, το πρόγραμμα αφορά επιδότηση για υλοποίηση λύσεων που κινούνται σε άξονες όπως είναι οι βασικές εφαρμογές γραφείου και επικοινωνίας, οι εφαρμογές ενίσχυσης της παραγωγικότητας, το εμπορικό λογισμικό, η δημιουργία αλλά και η βελτίωση υπαρχόντων ηλεκτρονικών καταστημάτων, eκαθώς επίσης και λύσεις ασφάλειας ΙΤ συστημάτων.

Η Info Quest Technologies έχει σχεδιάσει τις κατάλληλες λύσεις σε συνεργασία με εταιρείες όπως είναι η Microsoft και η Epsilon Net, ενώ έχει δρομολογήσει και συνέργειες με χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς, όπως είναι η Eurobank και η Εθνική Τράπεζα. Μάλιστα, η Info Quest Technologies έχει δημιουργήσει και μία σχετική ιστοσελίδα (https://godigital.infoquest.gr/), όπου οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Η υλοποίηση των προτάσεων αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος Σεπτεμβρίου με την προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων συμμετοχής να λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου με τον κ. Σταματόπουλο να συστήνει στις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να σπεύσουν για να καταθέσουν τη σχετική αίτηση.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: