ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κάνοντας τον κόσμο καλύτερο: Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone βοηθούν την Πυροσβεστική

Κάνοντας τον κόσμο καλύτερο: Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone βοηθούν την Πυροσβεστική
Από αριστερά: Κωνσταντίνος Χαμαλέλης CEO Teleperformance Greece, Υποστράτηγος Π.Σ. Ιωάννης Σταμούλης, Δημήτρης Ανδριόπουλος, CEO DIMAND, Πέτρος Θεριανός, CEO Barphone

Τρεις εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοβουλία για την προστασία του περιβάλλοντος

Για ένα ακόμη καλοκαίρι στη χώρα μας είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Σημαντικές δασικές εκτάσεις ανά την Ελλάδα έγιναν στάχτη, άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες και ζώα χάθηκαν. Αν έχουμε συνειδητοποιήσει κάτι τις τελευταίες δεκαετίες, έπειτα, μάλιστα, από όλα όσα βιώσαμε και το φετινό καλοκαίρι, αυτό είναι πως η προστασία των δασών μας, πρέπει να αναδειχθεί σε βασική μας προτεραιότητα.

Για να συμβεί αυτό όμως εκείνοι οι οποίοι πέφτουν κάθε χρόνο στη «μάχη» με τις φλόγες, που βρίσκονται κάθε καλοκαίρι στην πρώτη γραμμή, δηλαδή οι πυροσβέστες, πρέπει να έχουν την απαραίτητη στήριξη και τα μέσα για να προστατεύουν εμάς και τα δάση μας.

Αυτός είναι ο λόγος που η νέα πρωτοβουλία της Teleperformance Greece, της μεγαλύτερης εταιρείας παροχής «Customer Experience Management» στην Ελλάδα, να δωρίσει από κοινού με δύο ακόμη εταιρείες και συγκεκριμένα, τη DIMAND Real Estate Development και τη Barphone, οχήματα στο Πυροσβεστικό Σώμα της χώρας μας, έχει μεγάλη σημασία και συνιστά μια πρωτοβουλία που μπορεί να κάνει έμπρακτα τη διαφορά.

Στηρίζοντας ουσιαστικά την πρόληψη για την προστασία του περιβάλλοντος

Με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος, εντός του πλαισίου μέριμνας και πρόληψης για την προστασία του περιβάλλοντος, η Teleperformance Greece που αποτελεί σήμερα ένα από τα κορυφαία Multilingual Hubs στον κόσμο με πάνω από 11.000 εργαζομένους, ένωσε τις δυνάμεις της με τη DIMAND -μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της ανάπτυξης ακινήτων- και τη Barphone -που έχει εμπειρία 50 ετών στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών- για να στηρίξουν από κοινού έμπρακτα το σημαντικό και δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, οι τρεις εταιρείες δώρισαν συνολικά τέσσερα οχήματα SUVs, τα οποία είναι πλήρως εξοπλισμένα για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών του Πυροσβεστικού Σώματος, θέλοντας να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο τις επιχειρησιακές δυνατότητες σε αστικό και δασικό περιβάλλον και φυσικά, τις προσπάθειες των πυροσβεστών που βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή».

Η δωρεά εκ μέρους των τριών μερών πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιουλίου, σε μία λιτή τελετή στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος εντός του κτηρίου «ΦΑΡΟΣ» στο Μαρούσι Αττικής, παρουσία του Κλαδάρχη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγου Π.Σ. Ιωάννη Σταμούλη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας Teleperformance Greece, Κωνσταντίνου Χαμαλέλη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας DIMAND, Δημήτρη Ανδριόπουλου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας της Barphone, Πέτρου Θεριανού.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Ιωάννης Σταμούλης, έκανε λόγο για μία σημαντική δωρεά που, όπως τόνισε, «προέρχεται από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες Teleperformance Greece, DIMAND και Barphone» και «ήρθε σε στιγμή που θα συμβάλλει τόσο στην εμψύχωση στο πυροσβεστικού προσωπικού που αντιλαμβάνεται για μία ακόμη φορά την κοινωνική αναγνώριση του έργου που επιτελεί, αλλά ταυτόχρονα θα συμβάλλει και στην ενίσχυση της επιχειρησιακής δράσης του Πυροσβεστικού Σώματος».

Για τον ίδιο τον διευθύνοντα σύμβουλο της Teleperformance Greece, Κωνσταντίνο Χαμαλέλη, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει μεγάλη σημασία και «είναι βέβαιο πως ο κάθε ένας από εμάς έχει ευθύνη και χρέος να προστατεύει το περιβάλλον». Πιο αναλυτικά, σε δηλώσεις του αναφορικά με τη δωρεά των τεσσάρων οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος και τη συνεργασία που προηγήθηκε, ο κ. Χαμαλέλης εξέφρασε τη ικανοποίησή του, υπογραμμίζοντας πως «όταν αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες με συνέργεια και σε συνεργασία, η δύναμή μας αυξάνεται πολύ και ο αντίκτυπος των αποτελεσμάτων μας είναι πολύ μεγαλύτερος».

Σύμφωνα με τον κ. Χαμαλέλη, «η Teleperformance Greece επιδιώκει με κάθε τρόπο να είναι συμμέτοχος σε τέτοιες σπουδαίες δράσεις και ενέργειες, καθώς αυτές αποτελούν προτεραιότητα και βασικά στοιχεία της στρατηγικής της εταιρείας». Και όπως υπογράμμισε, «στην Teleperformance Greece, εκτός από τους επιχειρηματικούς μας στόχους, αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε δράσεις που στόχο έχουν την προστασία του περιβάλλοντος, τη στήριξη της κοινωνίας και των ευάλωτων ομάδων». Κάτι το οποίο η εταιρεία αποδεικνύει μέσα από τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει συνεχώς, θα σημειώσουμε εμείς για την Teleperformance Greece, μια εταιρεία η οποία έχει λάβει μάλιστα και πολλές σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα, όπως εκείνη του Best Place to Work για το 2022, το 2021, το 2020, το 2017 και το 2013, αλλά και στο εξωτερικό όπως το Best Multilingual Contact Center in Europe για τρεις συνεχόμενες χρονιές.

Από τη πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της DIMAND, Δημήτρης Ανδριόπουλος, τόνισε ότι από τις θεμελιώδεις αρχές που συνιστούν την εταιρική κουλτούρα της DIMAND, είναι η προστασία του περιβάλλοντος.

Όπως σημείωσε ο ίδιος, «προχωρήσαμε σε αυτήν την πρωτοβουλία μαζί με τις εταιρείες Βarphone και Teleperformance Greece, με τις οποίες μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα και τις ίδιες πεποιθήσεις σε ό,τι αφορά στην ευθύνη που έχουμε όλοι απέναντι στις μελλοντικές γενιές, όχι μόνο να προστατεύσουμε τον πλανήτη, αλλά και να τον παραδώσουμε σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που τον παραλάβαμε». Την ίδια ώρα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Barphone, Πέτρος Θεριανός, ευχαρίστησε την Τeleperformance Ελλάδας για την πρωτοβουλία και την πρόταση της συνέργειας, καθώς και τη DIMAND για τη συμμετοχή της σε αυτήν την τόσο σημαντική πράξη ευθύνης, τονίζοντας πως «όταν οι εταιρείες ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα στο περιβάλλον και να αποτελέσουμε φωτεινά παραδείγματα για την κοινωνία μας».

Το σίγουρο είναι πως σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, που δυστυχώς έρχεται αντιμέτωπη κάθε χρόνο με τον εφιάλτη των πυρκαγιών, η στήριξη τόσο των φορέων όσο και των ίδιων των ανθρώπων που φροντίζουν εμάς και το ίδιο το περιβάλλον, είναι κάτι περισσότερο από σημαντική. Για αυτό και συνεργασίες όπως αυτή της Teleperformance Greece με τις DIMAND και Barphone, που έχουν ως αποτέλεσμα πρωτοβουλίες που οδηγούν στην έμπρακτη στήριξη εκείνων που βρίσκονται κάθε χρόνο στην πρώτη γραμμή για να μας προστατεύσουν, μπορούν να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο.

#togetherforabetterfuture