ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Praktiker Hellas: Στρατηγική συνεργασία με την Brink’s στα 16 καταστήματά της

Praktiker Hellas: Στρατηγική συνεργασία με την Brink’s στα 16 καταστήματά της
Η Praktiker Hellas, προχωρά στον εξοπλισμό των καταστημάτων της με υψηλή τεχνολογία για τη φύλαξη και επεξεργασία χρημάτων

Η Praktiker Hellas, το Νo.1 Δίκτυο καταστημάτων Home Improvement και DIY στην Ελλάδα, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και είναι η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει την καινοτόμα τεχνολογία της Brink’s Hellas στα καταστήματά της.

Η Praktiker προχωρά στον εξοπλισμό των καταστημάτων της με υψηλή τεχνολογία για τη φύλαξη και επεξεργασία χρημάτων, έχοντας πάντοτε ως στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργαζομένων της και να συμβάλλει καθημερινά και με κάθε τρόπο στη διευκόλυνση της εργασίας τους και την αύξηση της παραγωγικότητάς τους, αλλά και να βελτιώνει την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Praktiker προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Brink’s, πρωτοπόρα Εταιρεία στη συνολική διαχείριση μετρητών με χρήση Υψηλής Τεχνολογίας χρηματοκιβωτίων ‘‘smart safes”, επεξεργασία χρημάτων και ασφαλείς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί ήδη σε όλα τα καταστήματα ολοκληρωμένα συστήματα κατάθεσης και ανάληψης παγίου ταμείων (κερμάτων και χαρτονομισμάτων) με στόχο τη διαχείριση υψηλού όγκου μετρητών, μείωση του χρόνου προετοιμασίας ταμείου της επόμενης βάρδιας, διασφάλιση χρημάτων και ασφαλή μεταφορά τους. Έτσι, λοιπόν, 16 ζεύγη υψηλής Τεχνολογίας smart safes Brink’s χρησιμοποιούνται στα 16 καταστήματα της Praktiker πανελλαδικά, κάνοντας την καθημερινότητα των εργαζομένων πιο εύκολη και γρήγορη όσο και αποτελεσματική και σαφώς απελευθερώνοντας χρόνο προς εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας. Επίσης, σε όλο το δίκτυο καταστημάτων έχει ήδη ολοκληρωθεί η σύνδεση των Υψηλής Τεχνολογίας έξυπνων χρηματοκιβωτίων για online κατάθεση επιτρέποντας την άμεση μετατροπή των καταθέσεων σε ηλεκτρονική τραπεζική συναλλαγή και ρευστότητα.

Ο κος Δημήτρης Γαλάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας είναι το κίνητρο να πηγαίνουμε μπροστά και να εξελισσόμαστε. Η συνεργασία με την εταιρία Brink’s είναι μια στρατηγική κίνηση τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων μας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των εργαζομένων μας, όσο και για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κοινού μας. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει έμπρακτα το όραμα της Praktiker για τεχνολογική, λειτουργική και επιχειρησιακή αριστεία, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας για δημιουργία ενός ξεχωριστού εργασιακού περιβάλλοντος».

Ο κος Αντώνης Κεραστάρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Brinks Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η Brink’s βρίσκεται, παγκοσμίως, στην πρώτη θέση όσον αφορά στην ανάπτυξη, εγκατάσταση και λειτουργία smart safes (χρηματοκιβώτια υψηλής τεχνολογίας), με πάνω από 100.000 εγκαταστάσεις σε 53 χώρες. Είναι δε η μόνη που προσφέρει και το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία και κάνοντας τη δουλειά του συνεργάτη μας πιο απλή και αποδοτική. Είναι χαρά μας που αναπτύξαμε, μαζί με την Praktiker Hellas, μια λύση εστιασμένη στις ανάγκες της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Θέλω να ευχαριστήσω την Praktiker Hellas για την ευκαιρία και είμαι πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις επιλογές μας».

Praktiker: Αλλάζει το σπίτι!

Λίγα λόγια για την Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas, μετρώντας 30 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο Home Improvement & DIY, εκπαιδεύοντας τους καταναλωτές γύρω από τη φιλοσοφία «Φτιάξ’ το μόνος σου» (Do-it-Yourself). Διαθέτοντας 16 καταστήματα πανελλαδικά, δυναμικό e-commerce και εξειδικευμένο τμήμα b2b σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει αγοραστικές εμπειρίες κορυφής, για κάθε μικρή ή μεγάλη αλλαγή, αποτελώντας one-stop-shop για κάθε ανάγκη του σπιτιού και του κήπου, παρέχοντας καθημερινά 50.000 προϊόντα και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Από τον Απρίλιο του 2014, η εταιρία, έχει ενσωματωθεί στον κορυφαίο καναδικό Όμιλο Fairfax Financial Holdings Limited, γνωστό για το σημαντικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων σε διεθνείς εταιρίες με ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης, καθώς και για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη εταιρικών αξιών από το 1985. Επιπλέον, η Praktiker Hellas δίνοντας έμφαση στη διαρκή της ανάπτυξη και εξέλιξη, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης επενδυτικού πλάνου που περιλαμβάνει την αναβάθμιση των συστημάτων της, την ανακαίνιση των υπαρχόντων καταστημάτων της καθώς και την επέκταση του δικτύου της με νέα, στην Αττική και την περιφέρεια. Με μια καταρτισμένη ομάδα 1.600 επαγγελματιών και με προτεραιότητα τις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών της, η εταιρία προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, ενώ με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία & το Περιβάλλον, υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες Βιωσιμότητας.

Λίγα λόγια για την Brink’s Hellas

Η Brink's Company είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε υπηρεσίες που αφορούν στη συνολική διαχείριση μετρητών, ασφαλείς λύσεις logistics και μεταφοράς μέσω χρηματαποστολών, διαχείρηση ATM, υπηρεσιών επεξεργασίας μετρητών (φύλαξη, καταμέτρηση χρημάτων) και λειτουργια έξυπνων Χρηματοκιβωτίων Υψηλής τεχνολογίας που εξυπηρετούν όλους τους τρόπους συναλλαγών, καθώς και διεθνών μεταφορών τιμαλφών. Στους πελάτες της περιλαμβάνονται χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις Λιανεμπορίου, κρατικοί φορείς, κεντρικές τράπεζες) και άλλες επιχειρήσεις με διάφορες εμπορικές δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο. Το παγκόσμιο δίκτυο δραστηριοτήτων της σε 53 χώρες εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες. Η ισχυρή της θέση στην αγορά υποστηρίζεται από μια ηγετική ομάδα, και μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για την προώθηση και ανάπτυξη λυσεων με σημαντικά οφέλη για την Brink’s και τους πελάτες της, εστιάζοντας στην παροχή εξαιρετικής υποστήριξής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ