ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

JYSK: Επεκτείνει το δίκτυό της στην Ελλάδα με δύο νέα καταστήματα

JYSK: Επεκτείνει το δίκτυό της στην Ελλάδα με δύο νέα καταστήματα
Το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας για τη χώρα μας προβλέπει πλέον τη δημιουργία ενός δικτύου με περισσότερα από 70 καταστήματα

Την ανάπτυξη του δικτύου της στην ελληνική αγορά συνεχίζει η διεθνής αλυσίδα από τη Δανία, JYSK, εγκαινιάζοντας τις επόμενες μέρες ακόμη δύο καταστήματα σε Σαλαμίνα και Βέροια.

Τα νέα καταστήματα θα ανοίξουν τις πόρτες τους την Τετάρτη 31 Αυγούστου, μέρα κατά την οποία κλείνει το οικονομικό έτος της εταιρείας.

Στη Σαλαμίνα πρόκειται για ένα κατάστημα άνω των 1.000 τ.μ στην οδό στη Σαλαμινομάχων 2, στην έξοδο του λιμανιού ενώ στη Βέροια, στην Περιφερειακή οδό Βέροιας σε χώρο περίπου 1.100 τ.μ.

Η JYSK, λίγες μέρες πριν από τη συμπλήρωση επτά χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα, διαθέτει συνολικά 54 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της χώρας. Παράλληλα, το ηλεκτρονικό της κατάστημα, το οποίο αποτέλεσε σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων, συμμετέχει με ποσοστό άνω του 10% στον συνολικό τζίρο της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι για τη JYSK Ελλάδας το οικονομικό έτος 2020/2021, έκλεισε με νέο ρεκόρ πωλήσεων καθώς έφτασαν τα 49,41 εκατ. ευρώ, με EBIT 4,485 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας αύξηση τζίρου 26,4% σε σύγκριση με το προηγούμενο οικονομικό έτος, ενώ το ΕΒΙΤ στην αντίστοιχη περίοδο ήταν ελάχιστα πάνω από το μηδέν.

Πλάνο για νέα καταστήματα και ανακαινίσεις

Το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας για τη χώρα μας προβλέπει πλέον τη δημιουργία ενός δικτύου με περισσότερα από 70 καταστήματα.

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει και στην ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018, με βάση το νέο της concept με την ονομασία «3.0» που εφαρμόζει παγκοσμίως με στόχο να βελτιώσει την αγοραστική εμπειρία των πελατών της.

Σύμφωνα με τον Sandor Szimeiszter, Country Manager JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας: «Τα εγκαίνια των δύο νέων καταστημάτων μας σε Σαλαμίνα και Βέροια αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να γιορτάσουμε το τέλος μιας ακόμα πολύ επιτυχημένης οικονομικής χρονιάς. Το νέο οικονομικό έτος που αρχίζει την 1ηΣεπτεμβρίου θα ξεκινήσει με όλο τον οργανισμό σε εγρήγορση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου μας και προσπάθεια για βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών μας, είτε επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους σε ένα από τα καταστήματά μας, είτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα JYSK.gr».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ