ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οnline delivery: Με την efood ενοποιείται από σήμερα η delivery.gr

Οnline delivery: Με την efood ενοποιείται από σήμερα η delivery.gr
Οι χρήστες της delivery.gr έλαβαν ενημέρωση ώστε από 1η Σεπτεμβρίου να συνεχίσουν να προχωρούν στις παραγγελίες τους μέσω της εφαρμογής και του site της efood ΙΝΤΙΜΕ

Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία της πρώτης ελληνικής πλατφόρμας που δημιουργήθηκε για παραγγελία φαγητού, τη delivery.gr, η οποία πλέον ενοποιείται με την efood, υπό την «ομπρέλα» της Delivery Hero.

Η delivery.gr αποτελεί από σήμερα παρελθόν ενώ το απόγευμα της Τρίτης οι χρήστες της πλατφόρμας είχαν λάβει ενημέρωση ώστε να συνεχίσουν να προχωρούν στις παραγγελίες τους μέσω της εφαρμογής και του site της efood.

«Από 1η Σεπτεμβρίου το delivery.gr ενώνει τις δυνάμεις του με το efood. Συνέχισε να παραγγέλνεις φαγητό, καφέ ή ό,τι άλλο χρειάζεσαι από την εφαρμογή ή το site του efood και απόλαυσε καθημερινά περισσότερα καταστήματα, ακόμη καλύτερες προσφορές, αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νέες λειτουργίες» αναφερόταν, ενώ το ίδιο μήνυμα εμφανιζόταν και κατά το άνοιγμα της εφαρμογής καθώς και στο site της πλατφόρμας.

Η εξαγορά των εταιρειών του Ομίλου Μούχαλη από τη Delivery Hero

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την εξαγορά από τη Delivery Hero, μητρική της efood, των τεσσάρων εταιρειών του Ομίλου Μούχαλη, μεταξύ των οποίων και της delivery.gr. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αφού έλαβε νωρίτερα την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, ολοκληρώθηκε την 1η Ιουλίου και πλέον υλοποιείται.

Από την πλευρά του ο Όμιλος Μούχαλη είχε τα προηγούμενα χρόνια αποκτήσει σταδιακά - τo 2019 το πλειοψηφικό πακέτο και στη συνέχεια και το υπόλοιπο ποσοστό - της εταιρείας οnline παραγγελίας φαγητού που είχαν ιδρύσει το 2007 στην Πάτρα, ο Νίκος Ιωάννου και ο Χρυσόστομος Φιλιππάκης.

Mετά τη συμφωνία με τον Όμιλο Μούχαλη η ανάπτυξη της delivery.gr συνεχίστηκε περαιτέρω, έχοντας πλέον παρουσία σε 40 πόλεις και διευρύνοντας τις συνεργασίες της με επιπλέον επιχειρήσεις. σταδιακά και πέραν του φαγητού. Σημειώνεται ότι εν μέσω της πανδημίας και της ραγδαίας ανάπτυξης του online delivery, η delivery.gr είχε ξεκινήσει συνεργασία, μεταξύ άλλων, και με την ΑΒ Βασιλόπουλος για την παράδοση των ηλεκτρονικών αγορών για προϊόντα σούπερ μάρκετ που γίνονταν μέσω της πλατφόρμας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ