ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η nrg στην 86η ΔΕΘ: Δέκα χρόνια λειτουργίας με λύσεις για έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας στο σπίτι

Η nrg στην 86η ΔΕΘ: Δέκα χρόνια λειτουργίας με λύσεις για έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας στο σπίτι

Ξεχωριστή είναι για την nrg η φετινή, 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, καθώς με την ευκαιρία του εορτασμού δέκα χρόνων λειτουργίας της, η εταιρεία μοιράζει πλούσια δώρα προς όλους. Παράλληλα, παρουσιάζει μια πληθώρα υπηρεσιών και προϊόντων, που υπόσχονται να δώσουν την καλύτερη δυνατή λύση σε όλους καταναλωτές που αναζητούν την πιο επικερδή επιλογή για την ενέργεια του σπιτιού τους.

Η nrg άλλωστε είναι η εταιρεία που φέρνει έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας στο… σπίτι, ενώ παράλληλα, για τις δέκα ημέρες που θα βρίσκεται στην έκθεση, θα μοιράζει μοναδικά δώρα σε τυχερούς συμπολίτες μας.

nrg: 10 χιλιάδες ευρώ σε 10 κληρώσεις για 10 τυχερούς

Η nrg επέλεξε φέτος τη Θεσσαλονίκη, με την αφορμή της 86ης ΔΕΘ, που φέτος φιλοδοξεί να αφήσει το στίγμα της στον επιχειρηματικό κόσμο ολόκληρης της Ευρώπης για το εορταστικό της πρόγραμμα. Εκεί λοιπόν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, μέσα από τις οποίες η εταιρεία θα μοιράσει 10 χιλιάδες ευρώ σε δέκα υπερτυχερούς! Συνολικά, θα διεξαχθούν 10 κληρώσεις, μία την ημέρα και από κάθε μία θα προκύπτει ένας τυχερός που θα κερδίζει επί τόπου 1.000€ μετρητά.

Ένας ολόκληρος κόσμος ενέργειας στο… σπίτι

Στο περίπτερο της 10 της ΔΕΘ, στη θέση 32, η nrg «χτίζει» το δικό της σπίτι, που περιλαμβάνει έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας. Εκεί, παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή για το σπίτι ή και την επιχείρησή του. Σε αυτόν τον οικείο και φιλόξενο χώρο, που έχει την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου σπιτιού, η nrg παρουσιάζει τις επιλογές του κοινού για την καλύτερη δυνατή συμφωνία, τόσο για το Ηλεκτρικό Ρεύμα και το Φυσικό Αέριο, όσο και για λύσεις Ηλεκτροκίνησης για φόρτιση στο σπίτι, για μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες Smart Home, ακόμα και για Φωτοβολταϊκά για τη στέγη.

Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για μια σειρά από λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και να πάρει συμβουλές για έναν μετατρέψει τον τρόπο ζωής του μέσα στο σπίτι του σε απολύτως βιώσιμο, συμβαδίζοντας με τις επιταγές της εποχής μας που προστάζει στροφή στη βιωσιμότητα. Παράλληλα και μέσα από οπτικοακουστικό υλικό και το διαδραστικό παιχνίδι SaveYour nrg, όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου μπορούν να πάρουν μέρος στην καθημερινή κλήρωση και να κερδίσουν 1.000 ευρώ.

Εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

Τα δύο Σαββατοκύριακα, το πρώτο στην έναρξη και το δεύτερο στη λήξη της 86ης ΔΕΘ (10-11 Σεπτεμβρίου και 17-18 Σεπτεμβρίου), η nrg έχει δυναμική παρουσία και στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί, επιστρατεύει όλη την εορταστική της διάθεση με την αφορμή των δέκατων «γενεθλίων» της και περιμένει τους καταναλωτές για να τους ενημερώσει για κάθε ενεργειακό ζήτημα που τους αφορά: Τόσο για τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, όσο και για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει προς όλους. Φυσικά και εκεί υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη μεγάλη κλήρωση για τα 1.000 ευρώ την ημέρα, μέσα από το διαδραστικό παιχνίδι, Save your nrg.

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, η nrg γιορτάζει το πρώτο έτος λειτουργίας του καταστήματός της στη Θεσσαλονίκη, στην Ελ. Βενιζέλου, με εορταστική διάθεση, μουσική, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Save Your nrg: Το διαδραστικό παιχνίδι που χαρίζει 10.000 ευρώ

Η φετινή παρουσία της nrg στη ΔΕΘ χαρακτηρίζεται από το Save Your nrg, το διαδραστικό παιχνίδι που το κοινό βρίσκει σε κάθε σημείο αναφοράς, προκειμένου να ενημερωθεί για τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας με την πιο διασκεδαστική μέθοδο. Το μόνο που έχει να κάνει κάθε καταναλωτής είναι να δηλώσει συμμετοχή και να απαντήσει στις σχετικές με την ενέργεια και την εξοικονόμηση ερωτήσεις που θα του τεθούν.

Αναλυτικά, τα τρία σημεία που μπορεί κάθε πολίτης να «παίξει» στο Save Your nrg:

  • Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – 10-18 Σεπτεμβρίου, στο Περίπτερο 10, Θέση 32
  • Στην Πλατεία Αριστοτέλους τα Σαββατοκύριακα – 10-11 Σεπτεμβρίου και 17-18 Σεπτεμβρίου
  • Στο κατάστημα nrg στην Ελ. Βενιζέλου 18 στο κέντρο της πόλης

Με δώρο 1.000 ευρώ μετρητά για έναν τυχερό την ημέρα, το κοινό μπορεί να αυξήσει τις συμμετοχές του στην κλήρωση με επισκέψεις και στα τρία σημεία της παρουσίας της nrg – μάλιστα, κάθε συμμετοχή στο παιχνίδι «μεταφράζεται» σε δέκα συμμετοχές στην κλήρωση, αυξάνοντας σημαντικά τις ευκαιρίες για κέρδη.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, που οι απαιτήσεις, οι ευθύνες αλλά και οι επιλογές των πολιτών αυξάνονται, είναι σημαντικό να μπορεί καθένας να γνωρίζει τι μπορεί και τι οφείλει να κάνει. Η nrg ενημερώνει κάθε έναν που την εμπιστεύεται για τις λύσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει και κάνει κάθε σπίτι, έναν ολόκληρο κόσμο ενέργειας, που ταιριάζει σε όλους.