ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμός: Η Protergia χαρίζει ένα iPhone 13 Pro 5G για να χαρούμε μοναδικές φθινοπωρινές λήψεις

Διαγωνισμός: Η Protergia χαρίζει ένα iPhone 13 Pro 5G για να χαρούμε μοναδικές φθινοπωρινές λήψεις

Για αρκετούς από εμάς, το smartphone μας είναι πολλά περισσότερα από μία συσκευή που διευκολύνει την επικοινωνία μας με τον κοινωνικό μας περίγυρο. Είναι ένας «σύμμαχος» που μας επιτρέπει να εργαζόμαστε απρόσκοπτα, να οργανώνουμε το πρόγραμμά μας εύκολα και γρήγορα, πραγματοποιώντας μερικά αγγίγματα στην οθόνη, να παραμένουμε συνεπείς στις καθημερινές μας υποχρεώσεις, να πραγματοποιούμε συναλλαγές, να κρατάμε «ζωντανές» μέσα από μοναδικά καρέ μερικές από τις πιο δυνατές μας εμπειρίες. Αυτό, βέβαια, προϋποθέτει πως διαθέτουμε μία σύγχρονη, high tech συσκευή, η οποία με ένα «κλικ» μπορεί να απαθανατίζει τις λεπτομέρειες που κάνουν τη ζωή μας πιο απολαυστική.

Ειδικότερα την παρούσα περίοδο που προγραμματίζουμε σύντομες φθινοπωρινές αποδράσεις με φίλους, απολαμβάνουμε after work βόλτες, πολιτιστικές περιηγήσεις και οικογενειακές, πρωινές εξερευνήσεις στο κέντρο της πόλης, είναι σημαντικό να επενδύσουμε σε ένα smartphone που θα αποτυπώνει με απόλυτη ευκρίνεια, όσα θέλουμε να κρατήσουμε «ζωντανά».

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αξίζει να λάβουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που διεξάγεται στον λογαριασμό της Protergia στο Instagram και να διεκδικήσουμε ένα iPhone 13 Pro 5G (128GB), το οποίο είναι βέβαιο πως θα μας χαρίσει τις πιο εντυπωσιακές φθινοπωρινές λήψεις.

Για να λάβουμε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα: Να κάνουμε follow τη σελίδα της Protergia στο Instagram, να γράψουμε σε σχόλιο κάτω από τη σχετική ανάρτηση το πού θα θέλαμε να πραγματοποιήσουμε μία φθινοπωρινή φωτογράφιση και να κάνουμε tag στο ίδιο σχόλιο το πρόσωπο που θα θέλαμε να μας συντροφεύσει σε αυτή την εμπειρία. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτέμβριου στις 23.59, ενώ εδώ μπορούμε να διαβάσουμε αναλυτικά τους όρους συμμετοχής.

Αν θέλουμε, λοιπόν, το φετινό φθινόπωρο να μετατραπεί μελλοντικά σε μία όμορφη ανάμνηση, στην οποία θα μπορούμε να ανατρέχουμε, αξίζει να δηλώσουμε συμμετοχή στον μεγάλο διαγωνισμό της Protergia στο Instagram. Διότι κερδίζοντας ένα iPhone 13 Pro 5G (128GB), θα έχουμε στη διάθεσή μας ό,τι μας είναι απαραίτητο, για να δημιουργήσουμε εντυπωσιακές αναμνήσεις, τις οποίες θα μοιραστούμε με τους φίλους μας στα κοινωνικά δίκτυα, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.