ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Elpedison: Ισχυρή παρουσία στην 86η ΔΕΘ, με δράσεις και πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας

Elpedison: Ισχυρή παρουσία στην 86η ΔΕΘ, με δράσεις και πρωτοβουλίες για την εξοικονόμηση ενέργειας

Για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Elpedison μίλησε στο CNN Greece ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Νίκος Ζαχαριάδης, στο πλαίσιο της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

O κ. Ζαχαριάδης εξηγεί αναλυτικά τους δύο τομείς που αναδεικνύει η Elpedison μέσα από το σχέδιό της για το άμεσο μέλλον. Ο πρώτος τομέας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, όπου οι Έλληνες πολίτες καλούνται να αλλάξουν κουλτούρα, εστιάζοντας στο πώς να κάνουν οικονομία. Η Elpedison διαθέτει ήδη συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες, που μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά σε αυτόν τον στόχο, προκειμένου να βοηθήσει κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση που την εμπιστεύεται.

Η Elpedison έχει αναδειχθεί ως ένας από τους μεγαλύτερους εισαγωγείς υγροποιημένου φυσικού αερίου της χώρας μας, καλύπτοντας τις εγχώριες ανάγκες αλλά και πραγματοποιώντας εξαγωγές σε χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτός ο ρόλος, όπως επισημαίνει ο κ. Ζαχαριάδης, μετά τον πόλεμο της Ουκρανίας, πρόκειται να αποκτήσει μεγαλύτερη σημασία όχι μόνο για την Elpedison αλλά ευρύτερα για την πατρίδα μας, την οικονομία της και τον γεωπολιτικό της ρόλο.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του κ. Ζαχαριάδη στο CNN Greece, στο πλαίσιο της 86ης ΔΕΘ