ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Παπαστράτος στην 86η ΔΕΘ: «Είμαστε οι πράξεις μας»

Παπαστράτος στην 86η ΔΕΘ: «Είμαστε οι πράξεις μας»
Από το 2016 μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει προβεί σε επένδυση άνω των 500 εκατ. ευρώ Φωτογραφία αρχείου

Την παρουσία και τις δράσεις της Παπαστράτος στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης παρουσιάζει μιλώντας στο CNN Greece η Γενική Διευθύντρια Επικοινωνίας της εταιρείας, κυρία Λένα Πλαΐτη.

Η Παπαστράτος είναι για 5η συνεχή χρονιά Επίσημος Υποστηρικτής της ΔΕΘ, και εστιάζει σε ενέργειες που υπηρετούν ένα συλλογικό όραμα, τη δημιουργία μίας βιώσιμης Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, η παρουσία της εταιρείας στη φετινή διοργάνωση έχει δύο κύριους άξονες:

  • Ο πρώτος αφορά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των ενεργειών που πραγματοποιούνται στο Βελλίδειο, με τη βοήθεια ενός ολοκληρωμένου συστήματος ανακύκλωσης.
  • Ο δεύτερος αφορά στη δημιουργία και παράδοση στη Helexpo ενός Οδηγού Βιώσιμων Εκδηλώσεων.

Σε μία περίοδο όπου όλοι καλούνται να διαχειριστούν μικρές ή μεγάλες προκλήσεις, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίζουμε να πράττουμε, ακολουθώντας τη φιλοσοφία της Παπαστράτος «Είμαστε οι Πράξεις μας». Πράξεις πάντα προς το καλύτερο.

Με αυτό το γνώμονα, όπως αναφέρει η κυρία Πλαΐτη, από το 2016 μέχρι και σήμερα η εταιρεία έχει προβεί σε επένδυση άνω των 500 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα, οι οποίες πέραν της οικονομικής προστιθέμενης αξίας τους, έχουν και ανθρώπινο αποτύπωμα, καθώς έχουν οδηγήσει στη δημιουργία 170 νέων θέσεων εργασίας.