Σάλλας: Θεσμικά ορθή η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Ανανεώθηκε:
«Θεσμικά ορθή» χαρακτήρισε τη σημερινή απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίο της Τράπεζας Πειραιώς το 2012 χαρακτήρισε σε ανακοίνωσή του ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος του Lyktos Group .
Προσέθεσε δε ότι η απόφαση αναδεικνύει την ευθυκρισία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε ζητήματα ουσίας ενώ τόνισε ότι, μετά την απόφαση η Lyktos Participations είναι σε θέση πλέον να εντείνει τις προσπάθειές της για την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας.
Αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου της Lyktos Group Μιχάλη Σάλλα έχει ως εξής:
«Ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος του Lyktos Group κατόπιν της σημερινής απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δηλώνει τα ακόλουθα:
Πρόκειται για μία θεσμικά ορθή απόφαση που αναδεικνύει την ευθυκρισία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε ζητήματα ουσίας.
Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, η Lyktos Participations υπό την ιδιότητά της ως Στρατηγικός Επενδυτής της Παγκρήτιας Τράπεζας είναι σε θέση πλέον να εντείνει τις προσπάθειές της, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Τράπεζας, για την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας.
Η αύξηση αυτή λήγει στις 27 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας».
Αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος: Από 1/2 τίθενται σε ισχύ - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
04:00
Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή - Έρχονται καταγγελίες με ένα «κλικ»
03:00
Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά ο «χάρτης» πληρωμών
02:00
Ποια η διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων - Υποχρεώσεις και οδηγίες προς τις επιχειρήσεις
01:00