ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

iPhone 14 και iPhone 14 Pro: Οι τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τη σχέση με το smartphone μας

iPhone 14 και iPhone 14 Pro: Οι τεχνολογίες που αναβαθμίζουν τη σχέση με το smartphone μας

Για αρκετούς από εμάς, το smartphone μας είναι ένας «σύμμαχος» που μας επιτρέπει να είμαστε πιο ευέλικτοι και γρήγοροι, να παραμένουμε συνεπείς στις υποχρεώσεις και το πρόγραμμά μας. Μάλιστα, αυτή η ξεχωριστή σχέση που έχουμε με το κινητό μας, είναι ίσως και ο λόγος που, ακόμη και όταν η συσκευή δεν ανταποκρίνεται πλέον με την ίδια ταχύτητα ή παρουσιάζει κωλύματα στη λειτουργία, δυσκολευόμαστε να την αντικαταστήσουμε άμεσα. Και στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό οφείλεται στο γεγονός πως δεν έχουμε ανακαλύψει το μοντέλο που θα μας προσφέρει περισσότερες λύσεις.

Είναι αλήθεια πως η αγορά των smartphone διαθέτει αναρίθμητα μοντέλα, τα οποία παρουσιάζουν συχνά ασήμαντες διαφορές μεταξύ τους, καθιστώντας δύσκολη την επιλογή των καταναλωτών, ειδικότερα όσων δεν έχουν εμπειρία και γνώσεις σε ζητήματα τεχνολογίας. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτή η ομοιογένεια είναι που κάνει την Apple να διακρίνεται από τον ανταγωνισμό, γεγονός που αποδείχθηκε και μέσα από την πρόσφατη παρουσίαση «Far Out», στην οποία έδωσε στο κοινό μία μικρή «γεύση» από τις προηγμένες τεχνολογίες που θα αλλάξουν το τοπίο στην τεχνολογία, μέσα στα επόμενα χρόνια.

Διότι για μία ακόμη φορά, η Apple έκανε το «θαύμα» της και μέσα από τη νέα σειρά μοντέλων iPhone 14, την οποία μπορούμε να ανακαλύψουμε από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple της iSquare, μας σύστησε τα high tech χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τα στενά όρια μίας απλής συσκευής, τα χαρακτηριστικά που θέλαμε και πρέπει να έχει το επόμενο smartphone μας, αλλά δεν το γνωρίζαμε.

Ενισχυμένες οθόνες με ακόμη πιο ομαλές και γρήγορες ταχύτητες ανανέωσης

Καθημερινή παρακολούθηση ειδήσεων και τηλεοπτικών σειρών, προετοιμασία επαγγελματικών παρουσιάσεων για το γραφείο, επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που καθιστούν την οθόνη του κινητού μας, μία multitasking επιφάνεια εργασίας για κάθε τομέα της καθημερινότητας. Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό η οθόνη της συσκευή μας να διαθέτει τις διαστάσεις και τις λειτουργίες, που θα μας παρέχουν μία ξεκούραστη και ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης, κάθε στιγμή της ημέρας, ανεξάρτητα από το πού βρισκόμαστε. Μάλιστα, αυτό κάνουν και τα νέα μοντέλα iPhone 14 και iPhone 14 Pro, τα οποία είναι εξοπλισμένα με ισχυρούς επεξεργαστές έως έξι πυρήνων, ενισχυμένες οθόνες Super Retina XDR, 6,1 ιντσών και 6,7 ιντσών αντίστοιχα, ενώ χάρη στην τεχνολογία True Tone και την τεχνολογία ProMotion, επιτυγχάνουν ένα απόλυτα φυσικό, ομαλό αποτέλεσμα στην εικόνα, με ταχύτατο ρυθμό ανανέωσης και ανταπόκρισης.

Εξασφαλίζοντας εντυπωσιακές λήψεις σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού

Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε επαγγελματικά με τη δημιουργία περιεχόμενου για να επενδύσουμε σε μία συσκευή που μπορεί να κρατήσει «ζωντανή» κάθε μας ξεχωριστή στιγμή. Μία αξιόπιστη κάμερα που ανταποκρίνεται σε κάθε συνθήκη φωτισμού και μας εξασφαλίζει μία εντυπωσιακή, επαγγελματική ποιότητα εικόνας και ήχου, σε κινηματογραφικές διαστάσεις, είναι ένα εργαλείο που μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε τα όρια της δημιουργικότητάς μας και να «απογειώσουμε» τις μελλοντικές αναμνήσεις μας. Και αυτό μας εμπνέουν να κάνουμε και οι κύριες κάμερες των καινούριων iPhone, οι οποίες σε κάποια μοντέλα φτάνουν έως και τα 48MP, ενώ χάρη στο Photonic Engine, είναι δύο φορές καλύτερες σε σχέση με την προηγούμενη γενιά καμερών, σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού. Επιπλέον, η λειτουργία Action mode δίνει σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα να καταγράψει σταθερά, κινηματογραφικά πλάνα με ανάλυση 4Κ, ρυθμίζοντας έξυπνα την εστίαση βάσει του πλαισίου της σκηνής.

Η προηγμένη λειτουργία ανίχνευσης σύγκρουσης για επείγοντα περιστατικά

Σε μία απρόβλεπτη καθημερινότητα που απαιτεί να περνάμε αρκετές ώρες στους δρόμους της πόλης, το smartphone είναι η συσκευή που μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς. Διότι ξέρουμε πως ό,τι και αν προκύψει, αρκούν μερικά αγγίγματα στην οθόνη για να το αντιμετωπίσουμε, να βρούμε λύσεις, να ζητήσουμε βοήθεια. Τι γίνεται όμως, όταν βρίσκεται η ζωή μας σε κίνδυνο; Σε αυτό το ερώτημα απαντά η νέα τεχνολογία ανίχνευσης σύγκρουσης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει τροχαία ατυχήματα και είναι εγκατεστημένη στα νέα iPhone. Πιο αναλυτικά, εμφανίζει ειδοποίηση επείγουσας κλήσης και έπειτα, πραγματοποιεί αυτόματα κλήση προς τα επείγοντα -για την ακρίβεια, μετά από 20 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την αυτονομία της μπαταρίας, η οποία φτάνει τις 29 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, καθώς και την ανθεκτική κεραμική επίστρωση που δίνει στη συσκευή ασυναγώνιστη προστασία, τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 αποτελούν αναμφίβολα τις πιο αξιόπιστες επιλογές της αγοράς.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι μόνο μερικά από τα μοναδικά πλεονεκτήματα που μας προσφέρουν τα νέα μοντέλα της Apple, μία πρωτοποριακή σειρά από smartphone, η οποία αποκαλύπτει για ποιον λόγο η συγκεκριμένη εταιρεία παραμένει εδώ και χρόνια πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού. Τα βασικά μοντέλα, δηλαδή τα iPhone 14, τα iPhone 14 Pro και τα iPhone 14 Pro Max είναι ήδη διαθέσιμα από τους εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές Apple της iSquare, ενώ το iPhone 14 Plus θα είναι διαθέσιμο μέσα στον επόμενο μήνα.

Οι νέες σειρές iPhone 14 και iPhone 14 Pro είναι διαθέσιμες από 1.099 ευρώ στο επίσημο δίκτυο εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Apple της iSquare: iStorm, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public, Media Markt, Electronet, You.gr, Document και iSystem.