ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κορμάς: Ολοκλήρωσε την απόσχιση του κλάδου διαχείρισης ακινήτων – Αποχωρεί από σύμβουλος διοίκησης

Κορμάς: Ολοκλήρωσε την απόσχιση του κλάδου διαχείρισης ακινήτων – Αποχωρεί από σύμβουλος διοίκησης
Ο κ. Γιώργος Κορμάς Φωτογραφία αρχείου

Με την επιτυχημένη απόσχιση του κλάδου διαχείρισης ακινήτων της Τράπεζας Πειραιώς και τη δημιουργία νέας ανεξάρτητης εταιρείας ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την τράπεζα ο κ. Γιώργος Κορμάς ως σύμβουλος Συμβούλου Διοίκησης της τράπεζας.

Σημειώνεται πως ο κ. Κορμάς συνεχίζει την υφιστάμενη συνεργασία του με την «Piraeus Real Estate Management Μ.Α.Ε».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, «από το 2017 ο κ. Κορμάς, με συνέπεια και διορατικότητα, συνδιαμόρφωσε και ανέπτυξε την επιτυχημένη στρατηγική και το επιχειρηματικό πλάνο του Ομίλου στον τομέα του Real Estate, και διετέλεσε κατά το παρελθόν μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και διαφόρων σημαντικών Επιτροπών της Τράπεζας.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κορμά για τη συνεισφορά του στον Όμιλο και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κορμάς έπαιξε καθοριστικό ρόλο, τόσο στην απόσχιση του κλάδου διαχείρισης ακινήτων της τράπεζας, όσο και προγενέστερα στην αναβάθμιση της Πειραιώς Real Estate, γεγονός που οδήγησε στις τρέχουσες εξελίξεις. Μάλιστα, με δεδομένη τη συνδρομή του αυτή, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κορμάς αναμένεται να παίξει ρόλο στο νέο σχήμα, συμμετέχοντας στη διοικητική ομάδα που θα «τρέξει» το έργο από εδώ και στο εξής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ