ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Black Friday 2022: Αυτές είναι οι πιο hot κατηγορίες προϊόντων

Black Friday 2022: Αυτές είναι οι πιο hot κατηγορίες προϊόντων

Η Black Friday πλησιάζει. Τα ρολόγια έχουν ξεκινήσει ήδη να μετράνε αντίστροφα για την ημέρα των κορυφαίων προσφορών. Ευκαιρία λοιπόν όσο την περιμένουμε, να ρίξουμε μια ματιά στις πιο «καυτές» κατηγορίες!

Αρχικά, αν δεν είσαι ήδη ενήμερος, η Black Friday 2022 πέφτει φέτος στις 25 Νοεμβρίου. Πρόκειται, όπως κάθε χρονιά, για την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.

Η φετινή Black Friday θα είναι ελαφρώς διαφορετική. Και αυτό διότι είναι η πρώτη χρονιά που δεν θα προηγηθούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις του Νοεμβρίου. Συνεπώς, όπως λέγεται, αναμένονται μεγάλες προσφορές! Ποιες όμως κατηγορίες θα έχουν την… «τιμητική» τους; Σε ποια προϊόντα θα δούμε τιμές… χάσιμο;

Ας δούμε ορισμένες κατηγορίες που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και φέτος αλλά και μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να προβείς σε έξυπνες αγορές.

Smartphones

Η νούμερο ένα κατηγορία που σου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για Black Friday offers. Είναι και λογικό άλλωστε. Αποτελεί μια ιδανική περίοδο για να βρεις σε σημαντική έκπτωση το smartphone που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και μήνες.

Πρόσεξε. Δεν λέμε τυχαία εδώ και μήνες. Οι μεγάλοι κατασκευαστές λανσάρουν νέες προτάσεις σε ετήσια βάση. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικά σου παλαιότερα μοντέλα smartphones κινητών και όχι ό,τι καινούργιο κυκλοφόρησε. Άλλωστε αυτό που αναζητάς σε μια καλή προσφορά είναι η άριστη σχέση τιμής/απόδοσης.

Τηλεοράσεις

Ακόμα μια πολύ hot κατηγορία. Και εδώ, όπως και στην περίπτωση των smartphones, θα βρεις τρομερές προσφορές σε παλαιότερα μοντέλα. Και πίστεψέ μας όταν σου λέμε ότι πραγματικά αξίζει. Η τεχνολογία προχωράει μεν ραγδαία αλλά για οικιακή χρήση ακόμη και ένα μοντέλο ηλικίας 2 με 3 ετών διαθέτει κορυφαία σχέση ποιότητας/τιμής. Σίγουρα δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει!

Wearables

Αγαπημένη κατηγορία για πολλούς, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Smartwatches, Sportwatches και smartbands έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που πλέον λογίζονται ως απαραίτητα εργαλεία για την καθημερινότητά μας. Είτε τα θέλουμε για εργασία είτε για γυμναστική είτε για ευεξία, είναι απαραίτητα.

Και εδώ, ισχύει η λογική του παλαιότερου μοντέλου. Σίγουρα το νέο μοντέλο είναι αρκετά πιο δελεαστικό, αλλά αν το ζυγίσεις καλά στο μυαλό σου, πιστεύουμε ότι θα είσαι φουλ ικανοποιημένος και με ένα παλαιότερο μοντέλο.

Laptops & Desktops

Καυτές κατηγορίες και οι δυο. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα προτάσεων στην αγορά. Θα πρέπει να σκεφτείς όμως πρώτα τι πραγματικά ψάχνεις από ένα laptop ή ένα desktop. Τα θες για gaming; Τα θες για τη σχολή σου ή μήπως για να βλέπεις ταινίες & σειρές; Όταν καταλήξεις τότε ξεκίνα να κοιτάς τεχνολογίες. Διάλεξε αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι και στόχευσε ύστερα συγκεκριμένο μοντέλο. Φυσικά και στην περίπτωση των laptops/desktops μην νομίζεις ότι θα βρεις την super προσφορά σε νέα μοντέλα.

Οικιακές συσκευές
Πλυντήρια, καφετιέρες, κουζίνες, ψυγεία και ό,τι άλλο θέλεις για να εξοπλίσεις το σπίτι σου. Τώρα είναι μια ιδανική περίοδος για να τα βρεις σε ιδανικές τιμές! Προσοχή: Το ότι υπάρχει πληθώρα επιλογών εκεί έξω δεν σημαίνει αυτόματα ότι δεν πρέπει να εξετάσεις καλά το προϊόν. Σύγκρινε τιμές, σύγκρινε τεχνολογίες, εγγυήσεις και έξτρα παροχές που μπορεί να σου δίνει ο εκάστοτε προμηθευτής.

Να είσαι σε επαγρύπνηση και οι καλύτερες προσφορές θα αποκαλυφθούν!