ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

FF Group: Άνοιξαν τα πρώτα δύο καταστήματα Jack&Jones

FF Group: Άνοιξαν τα πρώτα δύο καταστήματα Jack&Jones
Η συμφωνία μεταξύ του Ομίλου FFGroup και της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack&Jones στην Ελλάδα,

Τις πόρτες τους άνοιξαν τα δύο πρώτα καταστήματα Jack&Jones σε Καλλιθέα και Περιστέρι σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου FF Group και του πολυεθνικού Ομίλου BESTSELLER .

Τα καταστήματα Jack&Jones φιλοξενούν όλο το φάσμα της ανδρικής casual ένδυσης. Οι συλλογές περιλαμβάνουν ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με βασικό πυρήνα των συλλογών τους τα jeans, συνδυάζοντας ιδιαίτερα προσιτές τιμές και ποιότητα.

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του δικτύου λιανικής monobrand καταστημάτων Jack&Jones από τον Όμιλο FF Group, οι δύο καταστήματα άνοιξαν στην Καλλιθέα, στην οδό Θησέως 135-137 και στο Περιστέρι στην οδό Σαρανταπόρου 32.

Η Jack & Jones ιδρύθηκε το 1990 και από τότε, κάνει το δικό της fashion statement με το urban και denim DNA της. Σήμερα, ξεχωρίζει ως το μεγαλύτερο brand του ομίλου BESTSELLER, αλλά και ως ένα από τα μεγαλύτερα Brand του κόσμου.

Σημειώνεται πως η συμφωνία μεταξύ του Ομίλου FFGroup και της πολυεθνικής εταιρείας BESTSELLER προβλέπει το άνοιγμα 12 νέων καταστημάτων Jack&Jones στην Ελλάδα, τέσσερα εκ των οποίων ανοίγουν εντός του 2022, καθώς και την επέκταση του δικτύου στην αγορά της Βουλγαρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ