ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Τώρα μπορείς να αποκτήσεις ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο και με leasing!

Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ: Τώρα μπορείς να αποκτήσεις ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο και με leasing!

Η προστασία του περιβάλλοντος και η συνολική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής είναι αναγκαία. Σε αυτό το πλαίσιο, η υιοθέτηση πρακτικών πιο φιλικών προς το περιβάλλον αποτελεί στρατηγική επιδίωξη πολλών εθνικών κυβερνήσεων αλλά και ευρωπαϊκών και διεθνών θεσμών, ώστε να χτιστεί ένα ασφαλέστερο μέλλον, τόσο για εμάς γενιά όσο και για τις επόμενες γενιές. Ειδικά στον τομέα των μεταφορών, η ανάγκη που έχει αναδειχθεί είναι επιτακτική, καθώς οι μετακινήσεις μας είναι υπεύθυνες για το 1/4 των συνολικών εκπομπών αεριών του θερμοκηπίου της Ευρώπης σήμερα.

Γι’ αυτό, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα και να ξεκινήσουμε ένα νέο «κεφάλαιο» στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, δίνοντας πρώτη θέση στην ηλεκτροκίνηση και στη μετάβαση προς ένα οικοσύστημα έξυπνης κινητικότητας. Τις αναπτυξιακές ευκαιρίες που προσφέρει η ηλεκτροκίνηση αναγνωρίζουν ήδη τόσο οι κολοσσοί της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας, όσο και οι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας και άλλων ενεργειακών και τεχνολογικών λύσεων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σταθερά στον συγκεκριμένο χώρο τα τελευταία χρόνια.

Από την πλευρά μας, μπορούμε να κάνουμε και εμείς το βήμα και να επιλέξουμε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο για τις καθημερινές μας μετακινήσεις.

Πώς μπορώ να αποκτήσω και εγώ ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Αξιοποιώντας το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών οχημάτων Κινούμαι Ηλεκτρικά Β' Κύκλος μπορούμε να αποκτήσουμε το νέο μας ηλεκτρικό αυτοκίνητο χωρίς υποχρεωτικά να το αγοράσουμε. Γιατί πλέον μπορούμε να το αποκτήσουμε και με την υπηρεσία leasing! Για να έχουμε στη διάθεση μας ένα αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας που προσφέρει απόσβεση χρημάτων λόγω χαμηλών κοστών καυσίμου και μετακίνησης, φορολογικές ελαφρύνσεις, καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής και υψηλότερη αξία μεταπώλησης.

Στο MyAvis, μπορούμε να επιλέξουμε ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα μέσα από τις Avis Green Leasing προσφορές και έπειτα να ξεκινήσουμε την αίτηση μας στην πλατφόρμα του gov.gr, ακολουθώντας τη διαδικασία και υποβάλλοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Στο site της Avis, θα βρούμε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τη διαδικασία.

Πώς μπορώ να κάνω την αίτηση;

O πελάτης μπορεί να κάνει μόνος του τη διαδικασία αίτησης, μπαίνοντας στο site του gov.gr, στη σελίδα του προγράμματος Κινούμαι ηλεκτρικά ΙΙ. Στη συνέχεια, για να υποβάλλει το αίτημα καταβολής της επιδότησης, πρέπει να επισυνάψει τη σύμβαση και την απόδειξη πληρωμής της προκαταβολής, μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που προβλέπονται. Το ποσό της επιδότησης που θα λάβει συνίσταται να είναι ίσο με την προκαταβολή που δίνεται και προβλέπεται, ώστε στο τέλος, ο ενδιαφερόμενος να επωφεληθεί και με ένα χαμηλότερο μηνιαίο μίσθωμα στο συμβόλαιο του.

Γιατί να επιλέξω το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Μέσα από το Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙ, οι ιδιώτες μπορούν να απολαύσουν όλα τα οφέλη του leasing, διεκδικώντας παράλληλα:

  • Επιδότηση 30%, με μέγιστο ποσό τις 8.000 ευρώ για μακροχρόνια μίσθωση αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου
  • Επιδότηση 1.000 ευρώ για οικογένειες με τουλάχιστον 3 εξαρτώμενα τέκνα
  • Επιδότηση 1.000 ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου και μικροαυτοκινήτου σε νέους έως 29 ετών

Επιπλέον επιβράβευση απόσυρσης με 1.000 ευρώ και επιδότηση αγοράς έξυπνου φορτιστή 500 ευρώ.

Συγχρόνως, και οι επαγγελματίες θα βρουν μοναδικές ευκαιρίες για την απόκτηση του νέου τους οχήματος:

  • Επιδότηση 30% και έως 8.000 ευρώ για μακροχρόνιες μισθώσεις, χωρίς υποχρέωση εξαγοράς για 1 έως 20 οχήματα
  • 20% επιδότηση και έως 6.000 ευρώ για 21 οχήματα και πάνω αντίστοιχα
  • Επιπλέον 4.000 ευρώ ανά αυτοκίνητο για εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε νησιά
  • Επιβράβευση απόσυρσης με 1.000 ευρώ ανά όχημα
  • Επιδότηση αγοράς έξυπνου φορτιστή 400 ευρώ ανά σημείο επαναφόρτισης

Η ηλεκτροκίνηση αποτελεί το μέλλον του κλάδου της αυτοκίνησης και συμβάλλει έμπρακτα στη βιώσιμη ανάπτυξη. Μαζί με την Avis, η οποία βρίσκεται ένα «βήμα» πιο μπροστά και έχει ήδη φέρει το leasing στο επίκεντρο της προσοχής μας, μπορούμε να κάνουμε ένα εξελιγμένο ηλεκτροκίνητο όχημα δικό μας, άμεσα και με επιδότηση.

Για να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε μια πιο βιώσιμη επιλογή αυτοκινήτου, επωφελώντας τόσο το πορτοφόλι μας όσο και το περιβάλλον.