ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Lidl: Ποιοτικά προϊόντα από την Ελλάδα στο τραπέζι της οικογένειας

Lidl: Ποιοτικά προϊόντα από την Ελλάδα στο τραπέζι της οικογένειας
Lidl

Στη LIDL κάθε μέρα σας περιμένουν τα ποιοτικότερα γαλακτοκομικά προϊόντα, αγνά, θρεπτικά και γευστικά με την επωνυμία της ΓΑΛΠΟ. Φρέσκο γάλα, γάλα με κακάο, αριάνι, στραγγιστό γιαούρτι αλλά και ποικιλία τυροκομικών προϊόντων.

Τα προϊόντα ΓΑΛΠΟ παράγονται στην ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, μια ελληνική γαλακτοκομική και τυροκομική μονάδα η έδρα της οποίας βρίσκεται στον Διδυμότειχο. Συνδυάζει την παραδοσιακή παραγωγή με τις εξελιγμένες μεθόδους συλλογής γάλακτος και δημιουργίας γαλακτοκομικών προϊόντων. Η δραστηριότητα της βασίζεται στην αξιοποίηση των πρώτων υλών του τόπου και είναι συνυφασμένη με την κτηνοτροφική και αγροτική παραγωγή της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ διαθέτει ιδιόκτητο στάβλο για να διασφαλίσει γάλα ανώτερης ποιότητας, το οποίο αποτελεί και το βασικό συστατικό των προϊόντων, ενώ χρησιμοποιεί καινοτόμες και σύγχρονες κτηνοτροφικές πρακτικές κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της, που παράγονται τα προϊόντα της ΓΑΛΠΟ, πραγματοποιούνται φυσικοχημικοί έλεγχοι του νωπού γάλακτος, ενδιάμεσων προϊόντων καθώς και των τελικών προϊόντων για να ακολουθήσει η διάθεση στην αγορά. Επίσης διατηρούνται δείγματα από τα προϊόντα που ελέγχονται μακροσκοπικά και οργανοληπτικά στην ημερομηνία λήξης τους. Άλλωστε είναι η πρώτη γαλακτοβιομηχανία στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε κατά ISO 9002 το 1995.

lidl2

Πηγή: Lidl

Πριν από λίγες μέρες μια ομάδα από δημοσιογράφους μαζί με τα στελέχη της LIDL επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑΣ όπου και βίωσε μια μοναδική εμπειρία, γνώρισε από κοντά όλα τα στάδια της παραγωγής, παρακολούθησε τη διαδικασία που ακολουθείται από τη φάρμα μέχρι το εργοστάσιο και δοκίμασε τα ποιοτικά προϊόντα ΓΑΛΠΟ, σε ένα εξαιρετικό πρωινό αλλά και μετά στις εγκαταστάσεις της φάρμας όπου και απόλαυσε ένα παραδοσιακό γεύμα στο φυσικό περιβάλλον.

Τα γαλακτοκομικά αποτελούν το βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής μας, γι΄αυτό και η LIDL δημιούργησε μια εξαιρετικής ποιότητας σειρά γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων, τα ΓΑΛΠΟ γιατί θέλει να προσφέρει στον καταναλωτή προϊόντα υψηλής γευστικής και ποιοτικής αξίας αντάξια των δικών του απαιτήσεων.

lidl4

Πηγή: Lidl

Επισκεφθείτε μας και στο:

www.lidl-hellas.gr
www.facebook.com/lidlgr/
www.twitter.com/Lidl_Hellas_
https://www.instagram.com/lidl_hellas/

lidl3

Πηγή: Lidl

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ