ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ideal Holdings: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Three Cents στην Coca-Cola HBC

Ideal Holdings: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Three Cents στην Coca-Cola HBC
Η ανακοίνωση της Ideal Holdings.

Η IDEAL Holdings ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της κατά 100% θυγατρικής της SICC, ESM Effervescent Sodas Management Limited (Three Cents) στην CC Beverages Holdings II B.V. ("CCBHC"), έναντι συνολικού τιμήματος 45,9 εκατ. ευρώ. 

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι η εταιρεία IDEAL Holdings Α.Ε. (η "Εταιρεία") σε συνέχεια της από 09.08.2022 ανακοίνωσής της και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3556/2007 και του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 596/2014 και μετά από σχετική γνωστοποίηση της κατά 100% Κυπριακής θυγατρικής της, S.I.C.C. Holding Limited (η "SICC"), ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του συνόλου των μετοχών της κατά 100% θυγατρικής εταιρείας της SICC, ESM Effervescent Sodas Management Limited ("Three Cents") στην CC Beverages Holdings II B.V. ("CCBHC"), εταιρεία του ομίλου της Coca-Cola HBC AG, έναντι συνολικού τιμήματος σε μετρητά ευρώ 45,9 εκατ.»

Σημειώνεται ότι η εταιρεία premium mixers & tonics, Three Cents Artisanal Beverages, ιδρύθηκε στα τέλη του 2014 από τους Βασίλη Καλαντζή, Γιώργο Μπάγκο, Δημήτρη Νταφόπουλο και Γιώργο Τσιρίκο. Πλέον έχει παρουσία σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το 2021 η εταιρεία είχε πωλήσεις 7,7 εκατ. ευρώ και EBITDA 1,5 εκατ. ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ