ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο «κήπος» της Superfoods σε ένα μοναδικό event στο ΟΑΚΑ!

Ο «κήπος» της Superfoods σε ένα μοναδικό event στο ΟΑΚΑ!

Ενός μοναδικού event είχαν την τύχη να γίνουν μέρος οι φίλαθλοι του μπασκετικού Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στο ΟΑΚΑ. Τα βιοενεργά συμπληρώματα διατροφής της Superfoods, ο μεγάλος χορηγός του Παναθηναϊκού, χάρισαν χαμόγελα σε αρκετούς παρευρισκόμενους με τα δωράκια που τους περίμεναν στις θέσεις τους, ενώ όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον «κήπο» της Superfoods.

Η Superfoods κάλεσε τους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά όλους τους «θησαυρούς» υγείας από τη φύση, καθώς και να αγγίξουν τα φυτά που χαρίζουν ενέργεια, τόνωση και ευεξία.

Ιπποφαές, ροδιά, γκότζι μπέρυ, λεβάντα, αλόη βέρα, είναι μόνο μερικοί από τους «θησαυρούς» που οι παρευρισκόμενοι γνώρισαν από κοντά, όπως και τα ευεργετικά για τους οργανισμός τους οφέλη που προσφέρουν!

Ζωντανή απόδειξη των οφελών των φυσικών πολυβιταμινών, ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Διαμαντίδης!

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο Mr. Green, μέσα από την καθιερωμένη πλέον αναμέτρηση που καλεί τους δύο τυχερούς που καταφέρνουν να πιάσουν το μπαλάκι που πετά στις κερκίδες, έδωσε στους δύο τυχερούς από μία σακούλα με προϊόντα από τη Superfoods, ενώ εντύπωση σε όλους έκανε ο μικρός που μέσα σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα κατάφερε να ολοκληρώσει επιτυχώς την πρόκληση της αναμέτρησης!

Κερδισμένοι όλοι, διότι σημασία έχει η συμμετοχή, με τη Superfoods στο πλευρό τους, ανυπομονούν για την επόμενη αναμέτρηση της ομάδας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ