ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

wallet+: Δόσεις χωρίς κάρτα και για τα έξοδα του αυτοκινήτου

wallet+: Δόσεις χωρίς κάρτα και για τα έξοδα του αυτοκινήτου

Τα τελευταία χρόνια η καθημερινότητά μας έχει λάβει περισσότερο digital διαστάσεις. Και αν υπάρχει ένας τομέας τον οποίο η ψηφιακή τεχνολογία αναβάθμισε σε σημαντικό βαθμό, είναι εκείνος των ηλεκτρονικών πληρωμών, που αποτελούν πλέον και τον «κανόνα» στις καθημερινές μας συναλλαγές.

Πράγματι, ακόμη και όσοι δεν ήταν πλήρως εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, σήμερα επιλέγουν όλο και πιο συχνά ηλεκτρονικές λύσεις για τις πληρωμές τους και μάλιστα, σε πολλούς τομείς της ζωής τους, ακόμη και σε ό,τι έχει να κάνει με τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Ποιες είναι όμως οι νέες τάσεις στις πληρωμές σήμερα και πώς η τεχνολογία αναβαθμίζει τον τρόπο που πραγματοποιούμε τις συναλλαγές μας; Εμείς, συγκεντρώσαμε τις τάσεις που ήρθαν για να κάνουν τη διαφορά.

Digital λύσεις χωρίς γραφειοκρατία, ταλαιπωρία και καθυστερήσεις

Πέντε είναι τα βασικά ζητούμενα για κάθε καταναλωτή σήμερα, τα οποία η ψηφιακή τεχνολογία έρχεται να εξυπηρετήσει μέσα από σύγχρονες εφαρμογές και πλατφόρμες. Ποια είναι αυτά; Το να μπορούν να κάνουν τις πληρωμές τους άμεσα, με ασφάλεια και κυρίως, χωρίς γραφειοκρατία, ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Ωστόσο, οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που έρχονται να προσφέρουν τώρα κάτι νέο στους καταναλωτές και κερδίζουν συνεχώς έδαφος, είναι εκείνες που παρέχουν τη δυνατότητα πληρωμών χωρίς τη χρήση κάρτας, με τη δυνατότητα δόσεων και μέσα από έναν και μόνο ηλεκτρονικό προορισμό. Πρόκειται βασικά για έναν νέο τρόπο πληρωμής που «ακούει» στο όνομα BNPL (Buy Now, Pay Later) και αφορά στη «φιλοσοφία» του «αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα».

Γιατί αυτός ο τρόπος πληρωμής γίνεται όλο και πιο δημοφιλής; Διότι επιτρέπει στους καταναλωτές να διαχειρίζονται με ευκολία τον προϋπολογισμό τους. Αυτή ακριβώς η νέα τάση στις πληρωμές αναμένεται να γίνει -όπως όλα δείχνουν- ο «κανόνας» στην καθημερινότητά μας και δη, σε ό,τι αφορά σε κάποιους από τους πλέον σημαντικούς τομείς της ζωής μας, όπως εκείνων των μετακινήσεών μας: Στην κατεύθυνση αυτή κινείται και το wallet+.

Ένας online προορισμός που μας εξυπηρετεί ταυτόχρονα σε πολλά επίπεδα

Τι είναι το wallet+ και γιατί αξίζει την προσοχή μας; Ουσιαστικά πρόκειται για μία καινοτόμα πλατφόρμα της Hellas Direct και συγκεκριμένα, για την πρώτη πλατφόρμα στη χώρα μας για τη χρηματοδότηση όλων των εξόδων του αυτοκινήτου, σε δόσεις και χωρίς κάρτα.

Και κάνουμε λόγο για μία καινοτομία, διότι δεν υπάρχει άλλη αντίστοιχη λύση που να δίνει στον οδηγό ρευστότητα, αλλά ταυτόχρονα και τον απόλυτο έλεγχο των δαπανών του αυτοκινήτου του. Αν λάβουμε υπόψη μας, μάλιστα, ότι το αυτοκίνητο είναι από τα βασικότερα μέσα μετακίνησης στην Ελλάδα, μπορούμε να αντιληφθούμε τη σημασία της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Επισκευές εξωτερικών ζημιών, επισκευές μηχανικής ή ηλεκτρολογικής βλάβης, σέρβις αυτοκινήτου, τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου και μηχανής, σύντομα και αλλαγή ελαστικών αυτοκινήτου. Στη συνέχεια θα προστεθούν κι άλλες υπηρεσίες, όπως χρηματοδότηση για ΚΤΕΟ.

Στο wallet+ όλα γίνονται ηλεκτρονικά και μάλιστα, χωρίς κάρτα, με τη δυνατότητα δόσεων και με τη Hellas Direct να αναλαμβάνει να διεκπεραιώνει τις πληρωμές συνεργείων και να κάνει όλες τις συνεννοήσεις. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» που γεμίζει όταν ο οδηγός το χρειαστεί, για να αντιμετωπίσει προγραμματισμένα ή έκτακτα έξοδα του αυτοκινήτου του, χωρίς να αναστατωθεί ή να βρει εκτός προϋπολογισμού.

Στην πραγματικότητα, ο οδηγός έχει να νοιαστεί μόνο για το να παραλάβει το όχημά του. Όλες τις υπόλοιπες διαδικασίες της «τρέχει» η Hellas Direct, η οποία συνεργάζεται στην πλατφόρμα με τις τράπεζες που παρέχουν το δάνειο: Αυτή τη στιγμή την Εθνική Τράπεζα και την tbi bank και πολύ σύντομα περισσότερες τράπεζες.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το wallet+ και γιατί κάνει τη διαφορά

Πώς μπορεί να αξιοποιήσει κάποιος, ωστόσο, όλα τα οφέλη που μπορεί να του παρέχει το wallet+ στο έπακρο, μέσα από λίγα «κλικ» ή μερικά «αγγίγματα» στην οθόνη του κινητού του;
Αρχικά, αφού ο οδηγός μπει στην ιστοσελίδα του wallet+, θα επιλέξει τις υπηρεσίες που χρειάζεται, με βάση τις ανάγκες του οχήματός του, όπως σέρβις και πιθανές επισκευές ή τέλη κυκλοφορίας. Αφού συμπληρώσει τα στοιχεία του οχήματός του και επιλέξει συνεργείο, θα κάνει online αίτηση για χρηματοδότηση του ποσού.
Η συμπλήρωση της αίτησης διαρκεί περίπου πέντε λεπτά, η τράπεζα απαντά σε τρία λεπτά και εφόσον εγκριθεί η αίτηση, η ασφαλιστική εταιρεία Hellas Direct διεκπεραιώνει πληρωμές συνεργείων και κάνει όλες τις συνεννοήσεις. Το μόνο που μένει να κάνει ο οδηγός, είναι να παραλάβει άμεσα το όχημά του και να εξοφλήσει σε σταθερές μηνιαίες δόσεις, το ποσό με το οποίο χρηματοδοτήθηκε -με τη χρηματοδότηση να κυμαίνεται από 200 έως 2.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά, λοιπόν, στις νέες τάσεις στις πληρωμές, οι πλέον σύγχρονες online λύσεις είναι εκείνες που δεν απαιτούν τη χρήση κάρτας και μας προσφέρουν την ευελιξία που έχουμε ανάγκη -ειδικότερα όταν έναν απρόοπτο προκύψει στην δρόμο μας- και χωρίς γραφειοκρατία, ταλαιπωρία και καθυστερήσεις. Και σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις μας, το wallet+ αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις στη χώρα μας σε αυτό το επίπεδο, επιτρέποντας στον οδηγό να έχει τον έλεγχο των έκτακτων, αλλά και των προγραμματισμένων εξόδων του αυτοκινήτου του, εύκολα και απλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ