ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο Diploma in Human Resources Management από το IST College

Νέο Diploma in Human Resources Management από το IST College

Έναρξη στις 30 Noεμβρίου 2022 για το νέο Πιστοποιημένο Diploma in Human Resources Management του IST College! Με το συγκεκριμένο Diploma το IST ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες των εργαζομένων στον τομέα του HR που επιθυμούν μια σύγχρονη, ευέλικτη εκπαίδευση που να τους ενημερώνει με πρακτικό και άμεσα εφαρμόσιμο τρόπο για όλες τις νέες τάσεις του κλάδου όσο και όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν μια συναρπαστική καριέρα στο συγκεκριμένο τομέα.

Με ευέλικτη παρακολούθηση, προσιτά δίδακτρα και αναγνώριση από το κορυφαίο και έγκριτο Chartered Management Institute (CMI) το Diploma in Human Resources Management αποτελεί μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση 132 ωρών ιδανική τόσο για επαγγελματίες όσο και για επιχειρήσεις που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητες του προσωπικού τους.

Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας ΕΔΩ και εξασφαλίστε προνομιακά δίδακτρα για τον κύκλο σπουδών που ξεκινά το Δεκέμβριο!

Περισσότερα για το Diploma In Human Resources Management

Οι οργανισμοί επιτυγχάνουν μέσω των ανθρώπων. Ο πρωταρχικός σκοπός του Ανθρώπινου Δυναμικού είναι να εξασφαλίσει ότι μία επιχείρηση είναι οργανωμένη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την επίτευξη της στρατηγικής της. Η σωστή διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι απαραίτητη για την επιτυχία οποιουδήποτε οργανισμού, καθιστώντας τους Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού εξαιρετικά σημαντικούς για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ικανότητες των εργαζομένων.

Εάν θέλετε να ακολουθήσετε μια επιτυχημένη καριέρα ως επαγγελματίας του χώρου του Ανθρώπινου Δυναμικού, αυτό είναι το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς. Το Diploma in Human Resources Management του IST College είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τις εργασιακές σχέσεις, να βελτιώσουν την εταιρική κουλτούρα, να αυξήσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων και να δημιουργήσουν τις σωστές προϋποθέσεις για την επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πώς θα δημιουργήσετε αποτελεσματικές πολιτικές διαχείρισης απόδοσης, πώς θα διαμορφώσετε τα πιο ελκυστικά πακέτα αποδοχών εργαζομένων, πώς θα ορίσετε τα σωστά κριτήρια επιλογής προσλήψεων και πώς θα αναπτύξετε κατάλληλα προγράμματα ενσωμάτωσης και διατήρησης εργαζομένων. Εγγραφείτε τώρα για να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και να αυξήσετε την συνεισφορά σας στην επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα.

Το Diploma of Human Resource Management, με την αναγνώριση του Chartered Management Institute (CMI) σας παρέχει ολοκληρωμένες γνώσεις και δεξιότητες στις διαδικασίες διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού (HR) και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τομέων σπουδών σχετικών με τις τρέχουσες επιχειρηματικές ανάγκες και τάσεις.

Συμμετέχοντας σε αυτό το πρόγραμμα θα μάθετε πώς να διαχειρίζεστε ανθρώπους, ενώ δημιουργείτε υψηλά επίπεδα απόδοσης, καινοτομίας και επικοινωνίας, καθώς και πώς να αναπτύσσετε στρατηγικά το εργατικό σας δυναμικό.

Το πρόγραμμα αυτό εστιάζει στο πραγματικό περιβάλλον εργασίας και είναι προσαρμοσμένο στις πιο τελευταίες παγκόσμιες τάσεις και δεδομένα. Είναι ένα πρόγραμμα με έμφαση στην πρακτική, του οποίου τις εργασίες μπορείτε να ενσωματώσετε στον υπάρχοντα ρόλο στον οργανισμό σας. Σας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία και τις προηγμένες δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα και σας ενθαρρύνει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σχετικά με το οργανόγραμμα της επιχείρησής σας.

Οι φοιτητές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού μαθαίνουν να:

  • Επηρεάζουν θετικά τις εργασιακές σχέσεις και τη συμμετοχή των εργαζομένων
  • Δημιουργούν αποτελεσματικές πρακτικές προσλήψεων και συγκράτησης στελεχών (Talent Retention)
  • Αναπτύσσουν προγράμματα μισθοδοσίας και αποζημιώσεων, καθώς και πλάνα και πολιτικές
  • Σχεδιάζουν σωστά εκπαιδευτικά και αναπτυξιακά προγράμματα
  • Αντιμετωπίζουν και να επιλύουν αποτελεσματικά τυχόνσυγκρούσεις στο χώρο εργασίας
  • Εφαρμόζουν σωστά το εργατικό δίκαιο
  • Προσδιορίζουν και να διευκολύνουν τις βέλτιστες πρακτικές για το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • Στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Στελέχη Προσλήψεων
  • Στελέχη Μισθοδοσίας
  • Στελέχη Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης
  • Συμβούλους Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Συμβούλους Εργασιακών Σχέσεων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις του IST College-Independent Studies of Science and Technology στη διεύθυνση Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 68, Αθήνα, να καλέσετε στο 210-4822222, να στείλετε email στο info@ist.edu.gr, να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του IST College-Independent Studies of Science and Technology, το Facebook, το Instagram, το LinkedIn και το YouTube.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ