ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η εφαρμογή των ψηφιακών συναλλαγών που παίζει παντού

Η εφαρμογή των ψηφιακών συναλλαγών που παίζει παντού

Τα τελευταία χρόνια έχουμε εξοικειωθεί τόσο πολύ με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, που αρκετοί έχουμε σταματήσει πια να χρησιμοποιούμε μετρητά για τις συναλλαγές μας. Κι ενώ αυτή η τακτική των e-payments μας επιτρέπει να εξοικονομούμε χρόνο και να κάνουμε μία καλύτερη διαχείριση του budget μας, δεν εξυπηρετεί πάντα. Το διαπίστωσα σε μία πρόσφατη εξόρμηση που πραγματοποίησα με την παρέα μου:  Τη στιγμή που χρειάστηκε να πληρώσουμε το γεύμα μας, συγκεκριμένα, μόνο δύο άτομα από το τραπέζι είχαν μετρητά στα πορτοφόλια τους.

Αφού πέρασε ένα μισάωρο μέχρι να ξεκαθαρίσουμε πώς θα χωρίζαμε τον λογαριασμό, ποιος θα πλήρωνε με τι και πώς ή ποιος όφειλε χρήματα στον άλλον, κατέληξα στο συμπέρασμα πως όλα θα ήταν πολύ πιο εύκολα, αν υπήρχε κάποιος τρόπος να απλοποιήσουμε τις μεταξύ μας συναλλαγές.

Κάπως έτσι, αποφάσισα να το ψάξω λίγο περισσότερο. Η αναζήτηση με οδήγησε στο app store του κινητού μου, καθώς εκεί ανακάλυψα τη νέα mobile εφαρμογή payzy by COSMOTE, την οποία έπρεπε οπωσδήποτε να συστήσω στους φίλους μου.

Τι μας προσφέρει η εφαρμογή payzy και πώς θα την αποκτήσουμε

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αμήχανο από μία παρέα που προσπαθεί να διαχειριστεί έναν κοινό λογαριασμό, όπως δεν υπάρχει τίποτα πιο αναχρονιστικό από το να περιμένουμε υπομονετικά σε μία ουρά, για να πληρώσουμε έναν λογαριασμό κάποιας υπηρεσίας. Διότι για όλες αυτές τις περιπτώσεις, αλλά και για κάθε συναλλαγή μας, δημιουργήθηκε το payzy by COSMOTE, το οποίο μας συστήνει έναν νέο τρόπο ηλεκτρονικών πληρωμών, εντελώς ψηφιακό και απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από τον τηλεπικοινωνιακό τους πάροχο. Βέβαια, εγώ που διαθέτω κι αριθμό COSMOTE, με την εγγραφή μου κέρδισα και απεριόριστα data για έναν μήνα!

Για να το αποκτήσω, ακολούθησα τη διαδικασία εγγραφής, η οποία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Κατέβασα την εφαρμογή, συμπλήρωσα τα στοιχεία που μου ζητήθηκαν, έδωσα την ταυτότητά μου και πραγματοποίησα μία ολιγόλεπτη βιντεοκλήση με έναν πιστοποιημένο εκπρόσωπο της COSMOTE Payments. Με αυτόν τον τρόπο, απέκτησα σε λίγα λεπτά έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό και μία ψηφιακή χρεωστική VISA κάρτα την οποία πρόσθεσα και στο digital wallet του κινητού μου, οπότε πλέον πληρώνω με αυτά όλα και όλους, τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, τα γεύματα, το σινεμά, ακόμη και τους λογαριασμούς μου, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει ένα payzy how to tutorial, το οποίο εξηγεί αναλυτικά τα βήματα της εγγραφής.

Πώς το payzy απλοποιεί τις συναλλαγές με φίλους, συγγενείς & συναδέλφους

Αυτό που με παρακίνησε να δοκιμάσω τα προνόμια που μου προσφέρει το συγκεκριμένο mobile app, δεν ήταν μόνο η ευελιξία με την οποία με βοηθά να πραγματοποιώ ανέπαφες πληρωμές με το κινητό μου, αλλά το γεγονός πως διευκολύνει πολύ στις συναλλαγές που μοιράζομαι με τα κοντινά μου πρόσωπα μέσω του Split it. Δημιουργούμε λοιπόν μία ομάδα στο payzy by COSMOTE με τους φίλους μου, της δίνουμε το σχετικό όνομα, για παράδειγμα «Πεζοπορία στον Όλυμπο» ή «London Calling», ο καθένας από εμάς προσθέτει ό,τι έξοδα έχει πληρώσει έως τώρα για αυτή την εμπειρία, ενώ με ένα «κλικ» όλοι μπορούν να γνωρίζουν ποιος χρωστάει τι και σε ποιον, καθώς και να μεταφέρουν όπου χρειάζεται το αντίστοιχο ποσό.

Γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς προμήθεια

Επιπλέον, χάρη στο Chat & Pay οι μεταφορές χρημάτων γίνονται πολύ πιο απλές και άμεσες, αφού το μόνο που χρειάζεται να κάνω για να στείλω χρήματα σε έναν φίλο, είναι να ανοίξω το chat, να επιλέξω την επαφή του, να πατήσω το σήμα του «ευρώ» και να συμπληρώσω το ποσό που επιθυμώ να στείλω. Ναι, όλα αυτά μέσα από μία εφαρμογή του smartphone μου, ενώ κερδίζω χρήματα.

Πώς κερδίζω με το payzy;

Όσο πιο πολύ χρησιμοποιώ την εφαρμογή, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα και τη μέγιστη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών ,τόσο το app με ανταμείβει με χρήματα, τα οποία μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω όποτε και όπου θέλω. Επιπλέον, θα ήθελα να επισημάνω και τη δυνατότητα «χτισίματος» αφορολόγητου με κάθε πληρωμή μέσω της εφαρμογής. Απλά, γρήγορα και ψηφιακά.