ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Συνεχίζεται η έκπτωση για τους οδηγούς οχημάτων φυσικού αερίου

ΔΕΠΑ Εμπορίας: Συνεχίζεται η έκπτωση για τους οδηγούς οχημάτων φυσικού αερίου
Για τον μήνα Δεκέμβριο, η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της εταιρείας θα διατηρηθεί στο 1,20 ευρώ/κιλό INTIME

Συνεχίζεται η στήριξη προς τους οδηγούς οχημάτων φυσικού αερίου, από την ΔΕΠΑ Εμπορίας και για τον Δεκέμβριο, καθώς η εταιρεία διατηρεί σταθερές τις τιμές στα ιδιόκτητα πρατήριά της.

Συγκεκριμένα για τον μήνα Δεκέμβριο, η τιμή πώλησης του φυσικού αερίου στα ιδιόκτητα πρατήρια της εταιρείας, βάσει της οποίας θα τιμολογεί τα υπόλοιπα πρατήρια, θα διατηρηθεί στο 1,20 ευρώ/κιλό, ενώ στα λοιπά πρατήρια που χρησιμοποιούν το brand FISIKON, η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο του Ανταγωνισμού.

Στην τελική τιμή πώλησης του FISIKON έχει συμπεριληφθεί εκ νέου έκπτωση από την Εταιρεία, που ανέρχεται στο ποσό των 1,05ευρώ/κιλό. Χωρίς αυτή την έκπτωση, η τιμή πώλησης θα διαμορφωνόταν στα 2,25 ευρώ/κιλό.

Στην σχετική ανακοίνωσε σημειώνεται πως από τον περασμένο Απρίλιο η ΔΕΠΑ Εμπορίας στηρίζει τους επαγγελματίες και ιδιώτες οδηγών που έχουν επιλέξει το φυσικό αέριο ως καύσιμο με εκπτώσεις στην τιμή πώλησης, απορροφώντας σημαντικό τμήμα της αύξησης στο κόστος προμήθειας.

Πάγια επιδίωξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας είναι η τελική τιμή πώλησης του φυσικού αερίου κίνησης στα ιδιόκτητα πρατήριά της να παραμένει όσο το δυνατόν χαμηλότερη, τη στιγμή που οι διεθνείς τιμές προμήθειας εξακολουθούν να είναι σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ