ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κλείνει το ξενοδοχείο Athens Ledra

Κλείνει το ξενοδοχείο Athens Ledra

Σε σοβαρό οικονομικό αδιέξοδο έχει βρεθεί το ξενοδοχείο Athens Ledra, σε άλλο ένα πλήγμα για τον ξενοδοχειακό κλάδο μετά και το οριστικό λουκέτο στο ιστορικό ξενοδοχείο «Πεντελικόν».

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους της ξενοδοχειακής μονάδας, πρόθεση της διοίκησης είναι ο πλειστηριασμός του ξενοδοχείου.

ledra2

Οι εργαζόμενοι ξεκινούν από το βράδυ επίσχεση εργασίας, καθώς είναι απλήρωτοι για περισσότερους από δύο μήνες και δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί εντός του ξενοδοχείου ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε κίνηση θίγει τα συμφέροντα τους.

ledra3

Η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν δέχεται πλέον άλλους τουρίστες, τους οποίους προωθεί σε άλλα ξενοδοχεία.

Την ίδια ώρα, μάχη για τις θέσεις εργασίας και τα δεδουλευμένα τους δίνουν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra στους οποίους χρωστούν χρήματα από τα μέσα Μαρτίου όπως και το δώρο του Πάσχα.

Όπως τονίζει στο CNN Greece ο Μπ. Ντοτσικας, η εργοδοσία του ξενοδοχείου δεν φαίνεται διατεθειμένη να πλήρωσει τα δεδουλευμένα των 150 μόνιμων και άλλων 70 εποχικών εργαζομένων του ξενοδοχείου.

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι πριν λίγο προχώρησαν σε παράσταση διαμαρτυρίας στο εσωτερικό του ξενοδοχείου με σκοπό να μάθουν ποιο θα ειναι το μέλλον του ξενοδοχείου αλλα και των εργαζομένων και βρέθηκαν έξω απο το γραφείο του υπευθύνου του ξενοδοχείου ο οποίος, όπως τονίζει ο κ. Ντοτσικας, "έφυγε απο την πίσω πόρτα".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ