ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Zero Waste HoReCa Hub από την Coca-Cola στην Ελλάδα για όλες τις επιχειρήσεις καφεστίασης

Zero Waste HoReCa Hub από την Coca-Cola στην Ελλάδα για όλες τις επιχειρήσεις καφεστίασης

Το επόμενο στάδιο του προγράμματος Zero Waste Future, που έχει υιοθετήσει η Coca-Cola στην Ελλάδα, παρουσίασε σε συνέντευξή της στο Act for Earth του CNN Greece η κυρία Μαρία Τζελέπη, διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Coca-Cola Hellas.

Η κυρία Τζελέπη χαρακτήρισε το Zero Waste HoReCa Hub ως την εξέλιξη του προγράμματος, που απευθύνεται στους πολύ σημαντικούς συνεργάτες της Coca-Cola στην Ελλάδα, τους επιχειρηματίες της καφεστίασης και φιλοξενίας. Όπως ανέφερε η ίδια στη συνέντευξη, κάθε ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης HoReCa μπορεί να εντάξει εντελώς δωρεάν την επιχείρησή του στο Hub, απολαμβάνοντας μια σειρά πλεονεκτημάτων, που κατά κύριο λόγο αφορούν στο πώς θα εφαρμόσει καλύτερα και αποτελεσματικότερα την ανακύκλωση υλικών στην επιχείρησή του.

Παράλληλα, η κυρία Τζελέπη ανέπτυξε το πρόγραμμα Zero Waste Future και τις έως τώρα δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί υπό το πλαίσιο αυτό και αφορούν σε όλες τις πτυχές της βιωσιμότητας στη χώρα μας. Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε στις γενικότερες δράσεις της Coca-Cola στην Ελλάδα, αλλά και τους άμεσους στόχους της εταιρείας για το μέλλον.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της κυρίας Μαρίας Τζελέπη, διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων, Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Coca-Cola Hellas στο Act for Earth του CNN Greece στο βίντεο που ακολουθεί: