ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

LAMDA Development: Πραγματοποιεί δωρεά στη μνήμη της Εριέττας Λάτση

LAMDA Development: Πραγματοποιεί δωρεά στη μνήμη της Εριέττας Λάτση
Η Εριέττα Λάτση διακρίθηκε για την κοινωνική της προσφορά, την αγάπη για τον τόπο της και το φιλανθρωπικό της έργο Lamda Development

Τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια της Εριέττας Λάτση εκφράζει η συλληπητήρια ανακοίνωση της LAMDA Development S.A. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, το Δ.Σ. εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στα παιδιά της Σπύρο, Μαριάννα, Μαργαρίτα, τα εγγόνια της και όλη την οικογένεια και τους οικείους της.

Η Εριέττα Λάτση διακρίθηκε για την κοινωνική της προσφορά, την αγάπη για τον τόπο της και το φιλανθρωπικό της έργο, σφραγίζοντας με την παρουσία και τις δράσεις της μια ολόκληρη εποχή.

Μάλιστα, το Δ.Σ. της LAMDA Development S.A. αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί δωρεά στη μνήμη της υπέρ κοινωφελούς σκοπού, επιλογής της οικογενείας της.

Ποια ήταν η Εριέττα Λάτση

Σε ηλικία 97 ετών, πέθανε η Εριέττα Λάτση, σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Λάτση και μητέρα των Σπύρου, Μαργαρίτας και Μαριάννας.

Η Εριέττα Λάτση ήταν συνιδρύτρια και πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, το οποίο και γνωστοποίησε τον θάνατό της με μια λιτή ανακοίνωση.

Η εκλιπούσα είχε γεννηθεί το 1925 στον Πύργο και το 1940 σε ηλικία 15 ετών παντρεύτηκε τον Γιάννη Λάτση, ο οποίος την είχε κλέψει καθώς ο πατέρας της δεν συμφωνούσε με τον γάμο τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ