ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Holland & Barrett: Ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα στην Ελλάδα

Holland & Barrett: Ανοίγουν τα πρώτα καταστήματα στην Ελλάδα
Σε Κηφισιά και Γλυφάδα τα δύο πρώτα καταστήματα. www.hollandandbarrettcorporate.com

Εντός των ημερών αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία των δύο πρώτων καταστημάτων Holland & Barrett στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Κηφισιά και Γλυφάδα.

Πρόκειται για το brand που φέρνει στη χώρα μας ο όμιλος Fourlis μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τη βρετανική εταιρεία η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των προϊόντων υγείας και ευεξίας.

Τα δύο πρώτα καταστήματα, όπως επισημαίνουν πηγές της εταιρείας στο CNN Greece θα ανοίξουν άμεσα τις πόρτες τους σε Κηφισιά και Γλυφάδα καθώς οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί ενώ θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τρίτο κατάστημα, στο εμπορικό κέντρο Τhe Mall. Ταυτόχρονα θα λειτουργήσει και το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα εξυπηρετεί τους Έλληνες καταναλωτές.

Σύμφωνα με όσα έχει κάνει γνωστά η διοίκηση της Fourlis μέχρι το τέλος του 2023 συνολικά θα λειτουργήσουν 6 καταστήματα με τον Όμιλο να φιλοδοξεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στον συγκεκριμένο κλάδο, αναπτύσσοντας σε βάθος χρόνου ένα δίκτυο 120 καταστημάτων σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Σημειώνεται ο τζίρος στην αγορά της υγείας και ευεξίας στη χώρα μας, φτάνει περίπου στα 600 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ποια είναι η Holland & Βarett

Στα προϊόντα της Holland & Barrett περιλαμβάνονται βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, αθλητικά συμπληρώματα όπως επίσης φυσικά και οργανικά καλλυντικά.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1870 και σήμερα είναι η μεγαλύτερη λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, στον κλάδο Health & Wellness. Διαθέτει δίκτυο πάνω από 1.600 καταστημάτων σε 18 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων, 800 και πλέον στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, καθώς επίσης κι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Παράλληλα η ομάδα πωλήσεων των καταστημάτων της Holland & Barrett, μέσω ενός εξειδικευμένου, αναλυτικού και συνεχούς προγράμματος εκπαίδευσης στις κατηγορίες των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, αποκτά βαθιά γνώση του αντικειμένου και μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένη συμβουλή στον καταναλωτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ